Калюжна Вікторія. Вчитель, який змінив моє життя

Калюжна Вікторія

 У моєму житті були, є та буде дуже багато людей, але серед них була одна, яка завжди буде найважливішою для мене людиною - це моя прабабуся.
Прабабуся завжди була зі мною в дитинстві. Вона вчила мене багатьох правильних речей, розповідала мудрі історії та доглядала мене поки мої батьки були на роботі.
 Коли я була малою, вона звала мене смішним словом «Кумедія», бо в дитинстві я була досить кумедна, весела та гіперактивна дитина.
 Прабабуся завжди була доброю людиною. Вона вчила ставитись до інших з повагою, ніколи не оцінювати людей по зовнішньому вигляду та допомагати тим, хто цього потребує. Вона часто розповідала про своє тяжке дитинство і намагалась зробити все, щоб моє дитинство не було схоже на її. Після розповідей я завжди її обіймала, аби вона не плакала.
 Прабабуся ніколи не сумнівалась у моїх здібностях. При невдачах, вона завжди була моєю опорою та підтримкою. Після дня, коли вона полинула до Бога, моє життя сильно змінилось. Деякий час, я не бачила барв у житті. Але кожного разу, коли згадувала про теплі слова та усмішку своєї прабабусі, мій світ наповнювався різними кольорами, а на душі ставало тепло.
 Прабабуся - це людина, яка змінила моє життя. Це людина, яка навчила мене бути вдячною за те, що я маю. Я завжди буду вдячна за те, що вона була частиною мого життя.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up