MÉLOVIN у День меловінаторів анонсував вихід власної книги-щоденника «Я є»

MÉLOVIN у День меловінаторів анонсував вихід власної книги-щоденника «Я є»

Популярний співак, фіналіст національного відбору на Євробачення-2024 MÉLOVIN днями у столичному ТРЦ Gulliver зібрав сотні прихильників. У День меловінаторів артист поспілкувався з шанувальниками, поділився історіями життя і зробив гостям кілька подарунків, зокрема, анонсував вихід власної книги-щоденника, який матиме назву “Я є.”

Цього року популярний співак MÉLOVIN повернувся до особливої традиції – 18 листопада разом із прихильниками святкувати День меловінаторів. Цій традиції вже 6 років, однак через коронавірус і повномасштабну війну артист був змушений кілька років поспіль відмовлятися від великих фан-зустрічей.

фан-зустріч у столичному ТРЦ Gulliver

По-перше, я скучив! По-друге, коли ти ментально пропрацьований… вже всі помітили що той епатаж зник? Насправді, що я помітив, епатаж, і всі наші будь-які дуже яскраві прояви – це кокон, у якому ти весь час ховаєшся, боячись чогось. Зараз я розумію – мені цього не треба. Я хочу бути перед людьми таким, який я є. Просто любити вас, співати, дарувати вам свою творчість”, – зауважив MÉLOVIN під час фан-зустрічі.

Артист відверто поспілкувався з прихильниками і відповів на всі їхні питання. Шанувальники MÉLOVIN цікавилися, як побороти страх проявляти себе, як переживати моменти, коли в тебе ніхто не вірить, як пристосуватися до життя у чужому місті, та дякували за те, що він ділиться власними успіхами в питанні ментального здоровʼя.

Не обійшлося і без особливих моментів – одна із шанувальниць співака, починаюча журналістка, публічно попросила в MÉLOVIN дати їй розгорнуте інтервʼю, на що він відповів: “Я тобі обіцяю, що дам інтервʼю”. А один із гостей звернувся до співака з важливою місією – підтримати збір друга-військового, яких недавно втратив кінцівку на війні. Співак пообіцяв поширити допис.  

Нещодавно MÉLOVIN здивував зізнанням – розповів про невиліковну хворобу, а також став піднімати питання ментального здоровʼя, над чим активно працює зі своїм психотерапевтом. Виявилося, ці теми дуже близькі українцям, вони просили артиста порад, а також зауважили про його зміни у зовнішньому вигляді та поведінці.

Всьому винен психотерапевт. Ніби зібралися якісь пазли в голові. Тепер мені не треба нічого аби бути, мені не треба закриватися аби любити себе. Я поступово пропрацьовував такі моменти, інколи була стадія несприйняття… але в якийсь момент перемикнувся тумблер, і я подумав – чому так? Чому я постійно ходив в окулярах? Чому закривав себе постійно? Тому зараз я впевнений – ментальне здоровʼя має стояти на одному рівні з фізичним. Звідси починається щастя”, – прокоментував MÉLOVIN.

MÉLOVIN презентував обкладинку свого щоденника

На честь Дня меловінаторів артист зробив подарунок прихильникам – презентував обкладинку свого майбутнього щоденника:

Колись я сидів і думав – що б мені допомогло в момент, коли мені було ментально погано, коли я спілкувався з лікарем. Тоді я зрозумів, що мені б не завадила книга-щоденник. Я хочу анонсувати такий щоденник, він незабаром зʼявиться на поличках магазинів. Це щоденник ментального здоровʼя, який ми зробили разом із психіатрами за моєю ідеєю. Він матиме назву “Я є.” На його обкладинці зображений маленький я, мені тут дуже погано, адже всередині мене вир із думок і я в них просто захлинаюся”.

Наприкінці фан-зустрічі MÉLOVIN виконав акустичну версію нової пісні “Один не один” і відомого хіта “Вітрила”.


Читати також