23-11-2023 Новини у світі 1980

Дует Bloom Twins стали першими українськими артистками-інтерв’юєрками BBC

Дует Bloom Twins стали першими українськими артистками-інтерв’юєрками BBC

Близнючки з  дуету Bloom Twins, що наразі працюють в Лондоні стали першими українськими інтерв’юєрками подкасту Music Life від BBC. Дівчата разом з іншими українськими співачками DOROFEEVA та Jamala взяли участь в промові про вплив та українську ідентичність, мистецьку еволюцію після початку війни.

«Для нас це був чудовий експіріенс, оскільки ми звикли давати інтерв’ю, а не навпаки (сміються) ;) Разом з DOROFEEVA і Jamala ми зібралися в сильне коло представників музичної культури Україні та поспілкувалися про те, що нас обʼєднує та ідентифікує у світі», — коментують Bloom Twins.

Тим самим, слухачі ВВС подкастів, отримали можливість більше зануритись у питання української ідентичності. Почути думки Bloom Twins, DOROFEEVA та Jamala, а також поради українським музикантам і артистам, можна на BBC подкастах за посиланням:

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/w3ct4mgq

Разом з інтерв'юванням українських співачок близнючки й самі стали учасницями одного з подкастів від ВВС, в якому розповіли про свою творчість, пісні на підтримку України та багато іншого.

Одночасно з виходом подкасту близнючки презентували свій третій сингл з майбутнього мініальбому. Pretty in Pink — це зухвалий гімн для тих, хто наважується прийняти непередбачуваність життя. Це не просто пісня — це маніфест сміливого життя, святкування індивідуальності та неприборканої краси.

Нагадаємо, що нещодавно Bloom Twins презентували трек Beats Not Bombs — своєрідний музичний протест проти російської навали, який вже зараз шириться британськими медіа та шанувальниками дівчат у всьому світі.


Читати також