24-12-2023 Розваги 1027

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 23.12.2023

Новинки кіно 2023. Що можна побачити в інтернеті онлайн. 23 грудня

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Маестро / Maestro

Біографічний фільм про життя та творчість знаменитого американського композитора, диригента та піаніста Леонарда Бернстайна. У 25 років його прийняли до Нью-Йоркського філармонічного оркестру, після чого він написав музику до таких видатних творів як «Вестсайдська історія», «У порту» та багатьох інших. Протягом усього життя Бернстайна підтримувала любов і турбота його дружини, актриси Феліції Монтеалегре.

Найкращий вид / Finestkind

Історія зведених братів Тома та Чарлі, які возз'єдналися одним фатальним літом після того, як їх виховували різні батьки. Морські гребінці у цьому рибальському місті на вагу золота, тому Том та його команда вирушають для вилову в канадські води. Оскільки Том і Чарлі по вуха у боргах, вони втягуються в угоду з небезпечним кримінальним синдикатом Бостона, щоб швидко отримати трохи грошей. Батько Тома, Рей, невиліковно хворий, але відомий своїм бойовим духом, бере справу в свої руки, коли ситуація виходить з-під контролю, примушуючи героїв йти на жертви і піддаючи випробуванням свої родинні зв'язки.

Тиха ніч / Silent Night

У ході бандитського розбирання випадкова куля позбавляє щасливу родину маленького сина, а його батька - голосу. Через рік посиленої підготовки тато хлопчика стає кошмаром для ворогів у будь-якій перестрілці, гонитві чи рукопашній. У річницю трагедії він має намір розіграти безупинну симфонію відплати всім, хто стане на шляху. Тепер його дії скажуть голосніше за будь-які слова.

Бастард / Bastarden

Данський король відправляє свого кращого лицаря приборкати дикі землі, доки простягається його долоня. Але тут, за мурами високих замків, свої закони. Місцеві князі не поспішають підкорятися королівському наміснику. Вони самі вирішують, хто буде обробляти їхні землі, а хто упокоїться в них назавжди. Конфлікт посилює прекрасна діва, обіцяна батьком місцевому феодалу. Залишити її означає втратити честь. Врятувати – приректи себе на вірну загибель. Але там, де досвідчений політик відступає, щирий лицар оголює меч.

Траєкторія падіння / Anatomie d'une chute / Anatomy of a Fall

Життя успішної письменниці Сандри Войтер перевертається після загадкової смерті чоловіка. Їй звинувачують у вбивстві. Проте, що далі ведеться розслідування, то більше спливає підозрілих обставин.

Королева Боудіка / Boudica

Кельтська королева Боудіка править народом іценів разом із своїм чоловіком Прасутагом. Коли він був зраджений і вбитий Римом, королівство Боудіки залишилося без спадкоємця, а римляни захопили їхні землі та майно. Доведена до безумства і сповнена рішучості помститися за смерть чоловіка та дочок, Боудіка об'єднує племена регіону і розпочинає епічну війну проти могутньої Римської імперії.

Нувориші / Nouveaux riches / All-Time High

Стелла звикла жити красиво, ні в чому не відмовляючи собі, а забезпечувати розкіш зарозумілій дівчині повинні чоловіки. Ще одним із них стає Тьяго. Навіть якби головний персонаж мав високооплачувану роботу, то навряд чи закрив би потреби Стелли, тому Тьяго доводиться займатися шахрайством, у тому числі зі зміною своєї зовнішності. Але навіть цього виявляється недостатньо, і чоловік залазить у борги. Якось головному персонажу все це набридає, і він розлучається з обраницею.

Бойовий кінь / Warhorse One

2021 рік. Рятувальний гелікоптер «морських котиків» збитий у горах Афганістану над територією ворога. Єдиному вцілілому, сержанту Річарду Мірку, випала нелегка доля — вижити не лише самому, а й захистити маленьку дитину.

Безстрашні літуни / Northern Comfort / Fearless Flyers

Група людей, які страждають на аерофобію, відвідує спеціальні курси, щоб впоратися зі своїм страхом. Останній етап курсу включає «випробувальний» політ у супроводі інструктора. Все йде не за планом, коли через негоду та поломку літака вони застряють у засніженій Ісландії. «Літунів» заселяють у розкішному готелі, але ніч у ньому може обернутися для них дуже несподіваними та курйозними наслідками.

Бунтівний місяць, частина 1: Дитя вогню / Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Коли мирному поселенню на краю далекого місяця загрожують війська тиранічної правлячої сили, Кора (Софія Бутелла), таємнича незнайомка, яка живе серед мешканців села, стає їхньою найкращою надією на виживання. Доручивши їй знайти навчених бійців, які об'єднаються з нею, щоб виступити проти Материнського світу, Кора збирає невеликий загін воїнів - чужинців, повстанців, селян і сиріт війни з різних світів, яких об'єднує спрага спокутування та помсти. Коли тінь цілого королівства опускається на найбільш неправдоподібну з місяців, розгортається битва за долю галактики, і в процесі цього формується нова армія героїв.


Читати також