07-01-2024 Розваги 2232

Новини кіно за тиждень. 7 січня 2024

Новини кіно за тиждень. 7 січня 2024

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

У новому тизері 2 сезону «Аркейну», схоже, показали Варвіка

Netflix опублікував новий тизер 2-го сезону мультсеріалу «Аркейн» за іграм серії League of Legends від Riot Games. У ролику показали монстра, що нагадує Варвіка.
У хвилинному тизері з'явився божевільний хімік Сінджед, який все своє життя присвятив науці. Вчений займається переливанням крові і поглядає на годинник. Наприкінці ролика розкрили, що над Сінджедом висить величезний звір.

Таємничим персонажем може бути Варвік. В іграх League of Legends це монстр, що нагадує перевертня, став таким після жахливих експериментів. На тілі Варвіка є труби та резервуари – вони наповнюють вени чудовиська рідиною, через яку він стає запеклим воїном. Варвік полює на людей у темних провулках Зауна, а запах крові приводить його в сказ.

Згідно з популярною теорією, Варвіком стане загиблий у 1 сезоні «Аркейну» (2021) Вандер. Як зауважили шанувальники, історії Вандера та Варвіка схожі. За сюжетом раніше Вандер був лідером невдалого повстання, а згодом заволодів баром. Саме він підібрав і виростив сестер Вай та Павдер/Джинкс. Дівчата зрештою відіграли важливу роль у протистоянні бідного поселення Заун та утопічного регіону Пілтовер. Після подій 1 сезону Сінджед міг використати Вандера у своїх експериментах і перетворити його на монстра.

Якщо Варвік засвітився в тизері, то він напевно опиниться в центрі уваги у 2 сезоні. У першому повноцінному трейлері можуть підтвердити, що це Вандер. Вай і Джинкс перелякані від несподіваного перетворення близької людини.

Прем'єра 2 сезону мультсеріалу "Аркейн" намічена на листопад.

Вийшов перший трейлер хорору «Перший знак» за «Оменом»

20th Century Studios опублікувала перший трейлер хорору «Перший знак». Це буде приквел культового жаху «Омен» (1976) – він розповість про те, як народився антихрист.
За сюжетом молода американка Маргарет вирушає до Риму, щоб присвятити своє життя служінню церкви. Там вона стикається з пітьмою, яка змушує її засумніватися у власній вірі. Дівчина опиняється в епіцентрі страшної змови, яка може призвести до народження втілення зла.

В «Омені» розповіли зловісну історію про родину Торнів. Дипломат Роберт Торн (Грегорі Пек) усиновлює новонародженого хлопчика, щоб замінити їм свою дитину, яка померла під час пологів. Чоловік це робить потай від дружини Кетрін (Лі Ремік). Невдовзі з'ясовується, що хлопчик є антихристом. «Перший знак» якраз і присвячений появі на світ диявольської дитини. «Омен» заробив у прокаті 60 млн доларів при бюджеті в 2,8 млн. Фільм отримав три сіквели (1978, 1981, 1991) та ремейк (2006). "Перший знак" стане першим приквелом франшизи.

Маргарет зіграла Нелл Тайґер Фрі. Comic Book Movie уточнює, що її могли запросити в проект завдяки ефектному виконанню ролі моторошної няні Ліан у серіалі «Дім з прислугою» (2019-2023). Також актрису ми бачили у серіалах «Гра престолів» (2011-2019), «Молодий Морс» (2012-2023) та «Занадто старий, щоб померти молодим» (2019).

У картині ще знялися Ральф Айнесон («Гаррі Поттер»), Білл Найі («Пірати Карибського моря») та Соня Брага («Диво»). Режисером виступає Аркаша Стівенсон (Легіон).

Світова прем'єра фільму «Перший знак» відбудеться 5 квітня 2024 року.

Міккі Маус став маніяком у тизері фільму «Пастка Міккі Мауса»

У Мережу виклали перший тизер-трейлер комедійного слешера "Пастка Міккі Мауса". Фільм розповість про протистояння групи друзів із маніяком у масці Міккі Мауса із мультфільмів Disney.
1 січня 2024 року оригінальний Міккі Маус став громадським надбанням. Мова про версію мишеня з мультфільму «Пароходик Віллі» 1928 року – Disney все ще має права на більш пізні варіанти.

2022 року персонажі з книги «Вінні-Пух» Алана Мілна теж стали громадським надбанням. 2023-го вийшов треш-хорор «Вінні-Пух: Кров і мед». Багато користувачів соцмереж очікували, що і Міккі Маус стане персонажем жахів. Так і виявилося, про мишеня зняли фільм жахів, який уже отримав перший тизер-трейлер.

За сюжетом «Пастки Міккі Мауса» дівчина на ім'я Алекс застряє у свій 21 день народження у залі гральних автоматів. Друзі вирішують зробити їй сюрприз, проте вбивця в масці Міккі Мауса зненацька влаштовує їм сувору гру на виживання.

Вінні-Пух: Кров і мед натхненний слешерами в дусі «П'ятниці, 13-те». Творці «Пастки Міккі Мауса» явно люблять франшизу «Крик». Маніяк тут досить жвавий, як і примарне обличчя. При цьому один хлопець у тизері каже, що у фільмах жахів помирають ті, хто каже "Я повернуся". У «Криках» якраз висміюються канони хорорів.

Режисером виступає Джемі Бейлі («Деінфлуенсер»). Він пообіцяв дике та веселе видовище:

«Ми просто хотіли насолодитися всім цим. Це ж Міккі Маус з "Пароходика Віллі", який вбиває людей. Дуже смішно. Ми бігали з ним і отримували задоволення від усього, і я думаю, що це помітно».

Дати прем'єри фільму «Пастка Міккі Мауса» поки немає. Продюсери його планують випустити у березні.

Disney випустить дитячу книгу за мотивами «Чужого»

A Is for Alien: An ABC Book

У липні 2024 року на прилавках опиниться дитяча абетка "A Is for Alien: An ABC Book". Вона буде натхнена хорором "Чужий".

Книга перекаже події першого фільму: діти разом з Еллен Ріплі (Сігурні Вівер) та її котом вивчатимуть алфавіт та рятуватимуться від ксеноморфу у космосі. Публікацією займається видавництво Golden Books за підтримки Disney. Рекомендований вік читачів – від двох до п'яти років.

«Чужий» Рідлі Скотта дебютував у 1979 році, породивши кілька сіквелів та спін-оффів. 2024-го Disney випустить фільм «Чужий: Ромул», де головними героями стануть підлітки.

На FX також заплановано вихід серіалу "Чужий" від творця "Фарґо" Ной Гоулі. Дія шоу розгорнеться за 90 років до першої частини.

Аніме "Атака титанів" ще не закінчилося. Цей проект міг би порадувати багатьох шанувальників!

Атака Титанів завершилася, але кінцівка не всім сподобалася... Тож деякі ентузіасти вже працюють над іншою кінцівкою! "Атака Титанов: Реквієм" - це альтернативна кінцівка аніме AoT, яке вийде наприкінці наступного року.

Розчаровані закінченням «Атаки Титанів»? Студія Eclypse думає про вас!
Листопад ознаменував завершення аніме «Атака титанів», залишивши фанатів із неоднозначним ухваленням фіналу, запропонованого адаптацією MAPPA. Однак з'явився сміливий проект під назвою «Атака Титанів: Реквієм», який пропонує альтернативну кінцівку, створену ентузіастами серії. Ця фанатська кінцівка, створена студією Eclypse, відома своїми альтернативними адаптаціями популярних аніме, таких як «Берсерк», представила трейлер. Attack on Titan: Requiem має вийти восени 2024 року.

Кінцівка, що фінансується фанатами та створена фанатами.
Проте, ініціатива Studio Eclypse вже викликає юридичні питання. Справді, створення альтернативного фіналу твору, захищеного авторським правом, потребує дотримання дуже конкретних умов та правил. На своєму офіційному сайті студія, зокрема, гарантує, що дизайн персонажів не буде змінено. Крім того, проект некомерційний, він пропонуватиметься абсолютно безкоштовно. Studio Eclypse заснована на законах, що діють у США та Японії. Високі амбіції студії, як щодо анімації, музики, так і дубляжу, викликають інтерес шанувальників. Таким чином краудфандинг на Patreon покриє витрати на виробництво.

Побачимося восени 2024 року.
Проект «Атака Титанів: Реквієм» ґрунтується на повному переосмисленні останніх трьох розділів оригінальної манги з метою запропонувати інше бачення подій після 137-го епізоду. Ентузіазм із приводу цієї ініціативи відчутний, і аудиторія вже розділена між стійкими захисниками оригінального фіналу і тими, хто шукає варіант, що більш задовольняє їх смак. Аніме-проект заплановано на осінь 2024 року. Те, що ця неканонічна пригода сама по собі стала феноменом або просто ефемерним курйозом, свідчить про ентузіазм і креативність фанатів «Атаки Титанів».


Читати також