Як вибрати портативну зарядну станцію для енергопостачання будинку?

Як вибрати портативну зарядну станцію для енергопостачання будинку?

Шукаєте надійне джерело живлення для своїх мобільних пристроїв на випадок перебоїв з електропостачанням? Ідеальним вибором може стати портативна зарядна станція. У цій статті ми розповімо, що слід враховувати, обираючи найкращу електростанцію для ваших потреб.

На що звернути увагу перед покупкою зарядної станції?

Портативні електростанції відрізняються технічними параметрами.

  • Насамперед це ємність акумулятора, яка визначає, як довго ви можете використовувати свої пристрої без доступу до мережі.
  • Другий важливий аспект – це кількість і тип портів (від USB до AC), які дозволяють підключати різні пристрої.
  • Варто також звернути увагу на час зарядки станції та можливість живлення станції від сонячних панелей, що особливо корисно в місцях, де доступ до електроенергії відсутній або дуже обмежений.

На додаток до мобільності й автономності портативні зарядні станції пропонують розширені функції безпеки й інтелектуальні функції зарядки, які збільшують час роботи акумулятора та продуктивність пристрою. В асортименті компанії «Led Expert» є моделі, які адаптуються до ваших потреб як вдома, так і під час подорожі (з можливістю зарядки від сонячних панелей).

Ємність акумулятора зарядної станції

Ємність акумулятора є одним із найважливіших параметрів при покупці електростанції: чим вище ємність, тим довше станція зможе працювати на одному заряді. Ємність позначається як Wh (ват-години). Ця величина визначає, скільки електроенергії можна накопичити та передати електронним пристроям. Чим вище значення Wh, тим потужніша станція. Типи станцій із вищим значенням Wh дозволяють заряджати більше пристроїв або заряджати їх частіше без необхідності перезаряджати станцію.

Тому перед покупкою подумайте, які пристрої ви хочете живити за допомогою зарядної станції. Смартфон, ноутбук, рацію? А може дрон, телевізор чи кемпінговий холодильник? Коли ви визначите, яке обладнання ви хочете живити від станції, перевірте ємність доступних для покупки моделей. Обирайте ємність акумулятора станції так, щоб ви могли, наприклад, увімкнути потрібний пристрій на кілька годин або хоча б кілька разів повністю зарядити його акумулятор.

Кількість портів у портативній електростанції

Ще одним важливим елементом є кількість портів живлення. Зарядні станції з двома, трьома чи навіть чотирма портами дуже зручні, особливо при роботі з кількома пристроями. Принцип простий - чим більше портів, тим більше пристроїв можна заряджати одночасно.


Читати також