КЗ «Публічна бібліотека з філіями» Рожнятівської селищної ради шукає дарувальників

КЗ «Публічна бібліотека з філіями» Рожнятівської селищної ради

Мережа бібліотек Рожнятівської селищної ради Івано-Франківської області налічує 11 книгозбірень. Комунальний заклад «Публічна бібліотека з філіями» Рожнятівської селищної ради є головною бібліотекою громади. Бібліотечні фахівці працюють не просто на задоволення потреб користувачів, але й на випередження їхніх очікувань.

Ми дуже любимо і поважаємо користувачів бібліотеки, які читають у нас вже давно і є нашими добрими друзями. Неймовірно радіємо новим людям, які вперше приходять до книгозбірні. В часі війни в бібліотеці зріс попит на літературу саме українською мовою. Проте, бюджетних коштів, які виділяються на придбання літератури, – недостатньо.

З 1 липня 2024 року публічна бібліотека Рожнятівської селищної ради з бібліотеками-філіями бере участь у встановленні РЕКОРДУ УКРАЇНИ в номінації «НАЙБІЛЬШ ЧИТАЮЧА ГРОМАДА», який стартував одночасно у трьох партнерських громадах: Рожнятівська ТГ (Івано-Франківська обл.), Рожищенська ТГ (Волинська обл.) та Горохівська ТГ (Волинська обл.).

КЗ «Публічна бібліотека з філіями» Рожнятівської селищної ради

Дуже гостро відчувається нестача хороших книг і постала проблема забезпечити всіх наших користувачів-учасників рекорду якісними українськими книгами, виданнями цікавих українських авторів та українськими перекладами зарубіжних авторів!

Нині настали нелегкі часи для нашої держави. Ми самовіддано працюємо, щоби бути надійним тилом для наших воїнів, щоб зберегти наші культурні цінності і надбання, щоб підносити культуру на високий рівень і пропагувати українське слово, українську книгу. Бібліотека – безпечне місце в небезпечному світі. Тому нам так потрібні українські книги!

Надіємося на підтримку!

Потреба в книгах:

Література українською мовою:

  • Романи сучасних українських письменників.
  • Сучасна проза зарубіжних авторів.
  • Історичні романи.
  • Література для юнацтва.

Адреса електронної пошти: Library_rozh@ukr.net

Сторінка у фейсбуку: https://www.facebook.com/RoznativskaCentralnaBiblioteka/

Читати також


up