11.09.2024
Культурна країна
eye 177

Дім актора, м. Запоріжжя. Афіша на вересень 2024

Дім актора, м. Запоріжжя. Афіша на вересень 2024

 «Дім актора» запрошує глядачів на вистави у вересні

Театральна платформа «Дім актора» оголошує про відкриття другого сезону! Вже у вересні глядачі зможуть побачити хіти, які збирали sold out минулого сезону. Вже зовсім скоро:

14 і 15 вересня вистава «Перепоvieдаки: Шева forever»

Все, що ви не знали про Тараса Шевченка та боялись спитати!

Молодий амбітний парубок, який отримав свободу у 24 роки і вирішив підкорити цілий світ! Зараз Тарас мав би мільйони переглядів в YouTube, тисячі підписників в Instagram і Tik-Tok. Розумний, креативний, відкритий до нового, гульвіса та душа компанії – не дивно, що Шевченка обожнювали жінки. І він кохав: Оксаночка, Ганнуся, Катериночка і, звісно ж, Ликера Полусмак. Чотири лебідки, що завжди поруч із Шевченком, – мінливі як його думи, і прекрасні як кожна з його картин.

Вистава відбудеться 14 і 15 вересня о 16:00 у театрі-лабораторії Vie (Запоріжжя, о. Хортиця, вул. Наукового містечка, 35). Тривалість – 1 година. Вікові обмеження - 16+. 

Додаткова інформація та бронювання: за номером +38(095)776-54-32 (Viber, Telegram, WhatsApp).

22 вересня вистава-концет «Івасюк. Червона рута»

Музично-хореографічна драма присвячена Володимиру Івасюку, композитору, автору «Червоної рути», «Водограя», «Я піду в далекі гори» тощо. Володимира Івасюка знайшли задушеним у Брюховицькому лісі. Він прожив лише 30 років. При цьому залишив нам більше сотні культових пісень та став всесвітньо відомим українським композитором і виконавцем. У спектаклі задіяно одночасно 40 виконавців: балет Театру танцю, драматичні актори театру-лабораторії "Vie", джазовий оркестр City big band, саунд-дизайнери Сendrura та Henrik_BPM. Усі пісні виконує наживо співак Михайло Герасимчук, учасник "Голос країни-12".

Вистава відбудеться 22 вересня о 15:00 і о 18:00 у Запорізькій обласній філармонії (Запоріжжя, просп. Соборний, 183). Тривалість – 1 година 30 хвилин (без антракту). 

Акція до дня народження неофіційного гімну України – пісні «Червона рута»

До дня народження всесвітньовідомого хіта українського композитора Володимира Івасюка театральна платформа «Дім актора» оголошує одноденну акцію. Лише 13 вересня глядачі можуть придбати будь-який квиток на виставу «Івасюк. Червона рута» зі знижкою -15% за промокодом ruta2024.

Одного осіннього дня, 54 роки тому, на Театральній площі в Чернівцях пролунала пісня, що згодом стала всесвітньовпізнаваною. Тоді Володимир Івасюк презентував пісні «Червона рута» і «Водограй», щиро вважавши, що друга пісня набуде більшої популярності, ніж перша. Проте саме «Червона рута» підкорила серця спочатку українців, а потім й інші країни по всьому світу. Зараз цю пісню вважають символом української ідентичності, неофіційним гімном України.

Почути наживо цю знамениту пісню, а також інші хіти відомого композитора, можна буде вже 22 вересня о 15:00 і 18:00 у Запорізькій обласній філармонії на виставі-концерті «Івасюк. Червона рута». Вистава, що розповість про талановитого митця з трагічною долею, котрий став батьком естрадної пісні в Україні. На сцені одночасно перебуватимуть 40 виконавців: джазовий оркестр City big band, балет Театру танцю, драматичні актори театру-лабораторії Vie, саунд-дизайнер Сendrura.

-15% на всі квитки за промокодом ruta2024

Акція діє лише 13.09.2024!

Встигніть придбати свій квиток.

Читати також


up