Planet X: TVORCHI представил п’ятий повноформатний альбом

Planet X: TVORCHI представил п’ятий повноформатний альбом

Український гурт TVORCHI представили п’ятий повноформатний альбом під назвою Planet X, куди увійшло 14 треків, колаборації з українськими артистами та емоції дуету від усього пережитого за останній час. 

Над новим альбомом TVORCHI працювали понад три роки: почали ще до повномасштабного вторгнення, а закінчили не так давно, вже після своєї участі в Євробаченні та багатьох подій, що перевернули життя в Україні. Весь контраст цих періодів та усі емоції від пережитого артисти вклали у альбом Planet X, який називають містичним трилером з футуристичним звучанням. 

Нова музична історія гурту розгортається на невідомій планеті десь у далекому космосі, де кожна пісня – це новий епізод, що описує життя тут. Лонгплей відкриває життєствердний сингл Shine, далі переходить у романтичні Supernatural та I Can’t Stop, пристрасний Follow my lead, психоделічні Dubidu та Control, а закінчується фаталістичним епілогом – Is It Over. До альбому також увійшло три колаборації TVORCHI з українськими артистами: Klavdia Petrivna, The HARDKISS та The Maneken. 

"Planet X  - це наш найзнаковіший реліз за все існування гурту. Він сповнений таємниць, футуристичний і навіть трохи апокаліптичний, бо ніхто не знає що буде далі. Остання пісня альбому так і називається: ‘Is It Over’, що в перекладі означає: “Чи це кінець”. Риторичне питання, яке сьогодні задає кожен сам собі. Це про внутрішній стан: ти борешся, ти шукаєш мотивацію, ти намагаєшся жити, та що буде далі з цим світом ніхто не знає. Кожна пісня тут зачіпає різноманітні теми та почуття, які нам близькі сьогодні та ті, які залишились у минулому", - діляться TVORCHI.

Артисти зізнались, що на написання альбому їх надихнула перша частина культової саги “Дюна”, гра “Кіберпанк” та фільм “П’ятий елемент”. 

TVORCHI запрошують усіх слухачів у подорож на Planet X та діляться, що їхнє найбільше бажання, щоб люди знайшли у треках альбому відчуття, які дадуть їм силу, натхнення і свободу. 

Послухати альбом TVORCHI Planet X можна прямо зараз на всіх музичних платформах.

Читати також


up