Співак DIBROVA презентує нову пісню та відеокліп «Одна на все життя»

Співак DIBROVA презентує нову пісню та відеокліп «Одна на все життя»

Імʼя музиканта, композитора та саундпродюсера DIBROVA, стало відоме українцям після успішної колаборації з Оленою Тополею та пісні “Хочеш”. Сьогодні молодий артист презентує трек з особливою історією — "Одна на все життя” і кліп на нього

Співак DIBROVA свою карʼєру розпочав на сцені одного з найрейтинговіших вокальних шоу "Голос Країни", а також став півфіналістом конкурсу "Хіт-конвеєр" від музичного каналу М2. Кілька місяців тому співак разом із Оленою Тополею випустив трек “Хочеш”, відео до якого наразі набрало більше 8 млн переглядів у YouTube. А наступна композиція DIBROVA, судячи, як вже завірусився фрагмент пісні у ТікТок, має всі шанси стати новим хітом 2024 року:

"Одна на все життя" — це пісня про незламне кохання, яке витримує будь-які випробування і залишається міцним. Вона про почуття, які об'єднують двох людей на все життя, та робить їх одним єдиним цілим, як Їнь і Ян, як ідеально складений пазл”, – коментує автор і виконавець DIBROVA

За словами співака, на написання ліричної пісні його надихнула історія кохання одного воїна, якого, на жаль, забрала війна:

“Його дружина приходила з трьома дітками на одну і ту ж лавку вже третій рік… В один і той день, день його народження, з 5-ма шматочками торту. Вони з дітьми тримали в руках по шматочку, а 5-й був зі свічкою – для тата, якого вже немає. Задували за тата свічку на торті і так відзначали цей день. Чомусь, спостерігаючи за цим, виникла фраза “Одна на все життя”, а потім зʼявилася пісня”

Красивий і чуттєвий кліп на пісню зняв режисер Данил Дедков. За задумом, однією із локацій мала бути водойма, розташована на Київщині. Однак, не склалося – рівень води там наскільки знизився, що зняти задумане не вийшло і команді довелося миттєво змінювати сценарій. Та, незважаючи на труднощі, ідею все ж вдалося передати:

“Як на мене, вийшло навіть краще, ніж планували. Романтично і красиво, що ви вже можете побачити. Ми спеціально не подавали в кадрі жодних поцілунків абощо. Хотілося, щоб це було про почуття і емоції – інтимно, а не сексуально. Ця робота підіймає дійсно важливу тему – не бійтеся говорити коханій людині про свої почуття. Бо в будь-яку хвилину може трапитися так, що ви вже не зможете це сказати. Час такий, що треба жити в моменті. Тому говоріть в очі, говоріть чесно, говоріть відверто. Так, як це передано в кліпі”, – закликає DIBROVA. 

Читати також


up