ВАУ-математика для дітей (5-6 та 6-7 років). Ломиголовки, лабіринти, ігри-пошуканки, числові ребуси. Видавнича група «Основа»

ВАУ-математика для дітей (5-6 та 6-7 років). Ломиголовки, лабіринти, ігри-пошуканки, числові ребуси

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У видавничій групі «Основа» вийшла нова книга ВАУ-математика для дітей (5-6 та 6-7 років). Ломиголовки, лабіринти, ігри-пошуканки, числові ребуси.

Пропонуємо вам вирушити у захопливий світ математики — ментальної арифметики, математичних ігор і ломиголовок!

На сторінках книжок ви побачите 70 цікавих завдань, розв’язуючи які майже не потрібно робити жодних записів. Ментальна математика — це «математика у вашій голові». Міркувати та обчислювати слід подумки, не занотовуючи проміжних результатів, а запам’ятовуючи їх.

Можливо, ви запитаєте: навіщо тримати все в голові, у вік комп’ютерних технологій? Цифри та числа супроводжують нас усюди: під час навчання та роботи, у побуті, під час розрахунків за покупки, приготування їжі тощо. Тож уміння обчислювати подумки — корисна навичка на щодень!

Розв’язувати завдання можна на прогулянці просто неба, у транспорті або вдома. Усе що потрібно — олівець та «ВАУ-математика»!

Уперед до пригод у захопливому світі арифметичних ігор та ломиголовок!

Про видання

Серія: ВАУ-математика

Видання створено спеціально для Веселих, Активних та Успішних дітлахів, які полюбляють розв’язувати різноманітні логічні та арифметичні задачі.

Цільова аудиторія:

Для дітей 5-6 та 6-7 років та їхніх батьків, які бажають організувати цікаве дозвілля для малечі вдома та на вулиці. А також для вчителів та репетиторів, які викладають математику.


Читати також