Змінити місто вже сьогодні

Змінити місто вже сьогодні

Літературно-перекладацький фестиваль «TRANSLATORIUM» увійшов до списку культурних проектів на міському конкурсі «Бюджет участі».

Новий формат перекладної поезії, воркшопи та лекції, авторська поезія та сучасна українська музика. Усе це лише частина програми першого в Україні перекладацького фестивалю, що проходив у Хмельницькому 29 вересня – 1 жовтня цього року.

Організатори розповідають, що задля створення своєї мрії викладалися на повну. Адже цьогоріч своїми ресурсами та невеликою допомогою міської ради зуміли організувати повномасштабний та професійний проект. Захват відвідувачів, учасників і просто небайдужих людей розпалив бажання розвивати ініціативу й надалі. Саме тому для подальшого успішного функціонування фестивалю та втілення нових ідей потрібна підтримка з боку влади та громадськості. Сьогодні це зробити зовсім не важко. Достатньо віддати свій голос в електронній системі за посиланням: https://gp.khm.gov.ua/projects/52.

Маєте прекрасний шанс дійсно вплинути на те, що відбувається у вашому місті! Не баріться, адже голосування триває до 25 листопада.

А поки сторінка для голосування завантажується, пропонуємо вам переглянути відеозвіт про те, як відбувався перший в Україні літературно-перекладацький фестиваль «TRANSLARORIUM»:

Слідкуйте за проектом у соцмережах.


Читати також