Секрети прибирання квартири

прибирання квартири

Погодьтеся, що ви чудово почуваєте себе, коли повертаєтеся в організований і чистий будинок. Єдине, що вам може не подобатися, так це кількість часу, що витрачається на якісне прибирання квартири. Ну серйозно, хто хоче витрачати так багато зусиль на щоденне прибирання? У кого зараз залишається досить часу на те, щоб утримувати будинок в чистоті? На щастя, вам більше не доведеться витрачати по кілька годин на прибирання будинку, оскільки клінінгова компанія надає якісні послуги з прибирання квартир, і готова зробити це за вас. А якщо ви не готові довірити прибирання свого будинку постороннім людям тоді, ми поділимося з вами секретами професійного прибирання будинку, які допоможуть вам прискоритися. Прибирайтеся вдома не гірше професіоналів, з нашими порадами з прибирання будинку.

Геть безлад

Ліквідуйте весь безлад, який тільки можна. Розгляньте всі речі і вирішіть, які дійсно варто залишити. Якщо річ не варта зберігання, викиньте або здайте її. Такий крок значно прискорить подальше прибирання будинку і додасть більше вільного місця.

Організація

Організуйте свої речі, так щоб все було на своїх місцях. Наприклад, у ванній кімнаті повинні залишитися засоби для чистки унітазу, серветки чи рушник, миючий засіб для ванної кімнати. Таким чином, коли у вас з'явиться вільна хвилинка, ви зможете отримати доступ до необхідних миючих засобів в лічені секунди.

Складіть графік прибирання

Якщо ви не хочете витрачати всі вихідні на генеральне прибирання, плануйте роботу по дому протягом тижня. Розплануйте прибирання кімнати, чистку килимових покриттів, миття вікон, вологе прибирання килима, чистку витяжки на кухні і т.п. до вихідних, щоб виконувати роботу по мірі необхідності. Розклад допоможе вам з'ясувати, як довго доведеться прибиратися, що допоможе планувати свій час оптимально.

Носіть чистячі засоби з собою

Професійне прибирання будинку покладається на мобільність. Професійні прибиральниці скажуть вам, що перший і головний крок це наявність всіх миючих засобів під рукою. Візьміть відро для прибирання на колесах або візки для прибирання і складіть всі миючі засоби в нього, щоб ви могли носити їх з кімнати в кімнату, поки прибираєте будинок. Це рішення істотно підвищує ефективність прибирання. Складіть у візок для прибирання комплекти для миття підлоги, інвентар для миття скла, засіб для миття вікон, паперові рушники, поліроль для меблів, серветки, ганчірки, протиральні матеріали, рукавички і так далі. Ви зможете носити всі необхідні професійні миючі засоби з кімнати в кімнату.

Послідовність і ефективність

Прибирайте одну кімнату комплексно, тобто повністю, перш ніж перейти до наступної кімнати. Такий підхід зробить роботу простішою і мотивуватиме вас на щоденне прибирання приміщень. Наприклад, по ходу збирання вам будуть зустрічатися речі, які не належать конкретній кімнаті, складайте їх в контейнери для білизни. Ви зможете діставати речі з кошика і розкладати по своїх місцях, коли будете в кімнаті, де ці речі повинні бути. Це заощадить вам масу часу.


Читати також