Школа Basis — якісна освіта для українських школярів

Школа Basis — якісна освіта для українських школярів

Якісна шкільна освіта побудована на принципах дружності, довіри та індивідуального підходу до кожного учня. Особливість закладу — гармонійне поєднання традиційних і сучасних методик навчання, які сприяють вдосконаленню інтелектуальних і творчих здібностей української молоді. Всі ці якості об'єднує в собі приватна школа в Києві Базис.

Демократична ціна навчання у «Basis» — розумна інвестиція у майбутнє дітей. Унікальна освітня програма школи створює для учнів міцну платформу для формування аналітичного мислення, самоповаги, особистісного зростання та виходу за межі ролі звичайних «виконавців».

Основна мета

Навчальна програма закладу орієнтована на школярів, які прагнуть отримати повноцінну профільну освіту, яка базується на таких дисциплінах, як математика, хімія, фізика, біологія та англійська мова.

Дипломовані педагоги

Справжнім досягненням керівництва школи є залучення до співпраці відомих українських викладачів, які володіють багаторічним досвідом у сфері шкільної освіти. Детальніше ознайомитись з викладацьким штатом навчального закладу можна на офіційному сайті Basis.

Організація освітнього процесу

Процес навчання побудований на активній стимуляції прагнення школярів отримувати нові знання та навички. Методика викладання дисциплін у школі «Базис» передбачає:

  • зацікавлення учнів у вивченні предметів;
  • вирішення неординарних тематичних завдань, складених педагогами;
  • мотивування до саморозвитку.

діти у школі

Освітня програма розділена на три освітніх цикли. Учні молодших класів навчаються за програмою «Росток», яка охоплює такі дисципліни, як природознавство й англійська. Батьки мають змогу обрати для дитини програму навчання за білінгвальною системою, яка передбачає україномовне викладання предметів і поглиблене вивчення математики. Основними дисциплінами, які викладають учням старших класів, є хімія, фізика та алгебра.

Не менш важливим «елементом» навчання в приватній школі є розвиток інтелектуальних і творчих здібностей школярів. Залежно від індивідуальних пріоритетів та вікової групи учні Basis можуть відвідувати секції шахів, тенісу, самооборони, гуртки з програмування, фінансової грамотності, а також хореографічний, театральний або дебатний клуби.

Обмін викладацьким досвідом

Сучасна система шкільної освіти не стоїть на місці, мотивуючи приватні школи «рухатись вперед». В освітній галузі безперервно відбуваються зміни, які вимагають від педагогів певні адаптації й підвищення профільної компетенції. З метою вдосконалення ефективності роботи закладу керівники «Базис» постійно перебувають на зв'язку з колегами з відомих навчальних закладів Європи.

Завдяки тісній багаторічній співпраці з провідними викладачами європейських шкіл та університетів, педагоги приватної школи Basis мають змогу надавати учням виключно корисні та актуальні знання.

Пріоритети та переваги

Сьогодні можна цілком сміливо і впевнено сказати про те, що навчальний заклад «Базис» — це зразкова шкільна освіта, яка є запорукою розвитку інтелектуальних і творчих здібностей українських школярів. Отримавши повноцінний багаж знань, випускники школи зможуть вступити та продовжити навчання у найпрестижніших ВНЗ Європи, а головне — втілити всі свої професійні амбіції у майбутньому.


Читати також