Особливості веганської котлети для бургерів

Особливості веганської котлети для бургерів

Прогрес завжди рухає економіку вперед, стає його рушійною силою. Одним з факторів прогресу у харчовій промисловості сьогодні є рослинне м'ясо. Впевнені, що вже раніше ви точно чули дане словосполучення, проте, чітко усвідомлюємо, не кожен мав можливість оцінити його смакові властивості. Зараз абсолютно кожен має можливість скуштувати, яка на смак веганська котлета для бургера Eat me at, переконавшись, що ні за виглядом, а головне, за смаком, вона аж ніяк не поступається ідентичному продукту з тваринного м’яса, а може ще й смачніша.

У чому особливості такої котлети?

  • Ціна. Так, сьогодні це дорожче, ніж аналогічний продукт тваринництва, оскільки велика кількість інгредієнтів експортується з країн Європи, але це виправдано іншими перевагами.
  • Вітамінізація. М’ясо веганських котлет справді насичене цілим комплексом вітамінів, мінералів та поживних речовин (кальцій, цинк, залізо і т. д.), які приносять організму тільки користь.
  • Суспільна користь. Споживаючи веганські котлети у своєму раціоні, ми не лише робимо свідомий крок до здорового харчування, але й допомагаємо тваринам, зменшуючи попит на м'ясо, виготовленого на основі тваринництва.
  • Здоров’я. Обираючи рослинне м’ясо, ми унеможливлюємо потрапляння до організму сої, холестерину, гормонів, паразитів та антибіотиків, які так часто використовуються для набирання маси тваринам.
  • Натуральна сировина. Основними елементами для виготовлення є звичайна питна вода, кокосова олія  або ж рафінована соняшникова, різні ароматизатори, зелень, сіль, дріжджові екстракти.
  • Екологічна безпека. Відсоток викиду парникових газів в атмосферу від м’яса тваринного походження становить 15%. Для рослинного м’яса цей показник відносно малий.
  • Це аж ніяк не дієтичний продукт. Натуральна веганська котлета за своєю структурою, кольором та смаком нагадує ідентичний продукт з яловичини. Цікаво, що насиченого відтінку їй надає буряковий екстракт, що є її складовою.

В суспільстві побутує думка, що кількість страв, які можна приготувати з такого м’яса досить обмежена. Розвіємо цей міф. Адже, ледь не щодня з’являються нові смачні рецепти для веганів, починаючи зі звичайних котлет і завершуючи, стравами, які готують у найкращих рестораціях світу.

Сьогодні це зовсім не дорого, її легко можна купити в спеціалізованих магазинах або ж на інтернет-ресурсах.

Котлети для бургерів - швидкі  та легкі у приготуванні. Ідеальна форма надає ще кращого вигляду цим продуктам, а короткий час обсмаження зменшує затрати та людський ресурс на процедуру приготування. До того ж, вони чудово підходять до різних рецептів бургера.

Не бійтеся експериментувати. Адже ви точно здивуєте своїх гостей, приготувавши страви з рослинного м’яса. Повірте, буде це банош з фаршем та грибами, фрикадельки у гарбузовому соусі з каррі чи бургер з соковитою веганською котлетою – це однаково смачно, а головне – ще й корисно.


Читати також