03-12-2022 Розваги 810

Новини кіно за тиждень. 3 грудня 2022

Новини кіно за тиждень. 3 грудня 2022

Ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Вийшов трейлер третього сезону комедійного серіалу «Емілі в Парижі»

Прем'єра нового сезону відбудеться на Netflix 21 грудня.

Популярна стрімінгова платформа Netflix наступного місяця випустить нові серії популярного американського серіалу "Емілі в Парижі". Вже опубліковано офіційний трейлер кінострічки.

Судячи з ролика, глядачі побачать ще більше стильних образів від Емілі Купер, котрій доведеться поєднувати дві роботи, будувати любовні стосунки та зустрічати нових людей. Головна героїня має зробити безліч виборів, які вплинуть на її подальшу долю.

Прем'єра третього сезону відбудеться 21 грудня. У ньому, як і в попередніх, буде по десять епізодів.

Головну роль, як і раніше, зіграє Лілі Коллінз, до своїх персонажів також повернуться Камілль Раза, Лукас Браво, Ешлі Парк, Бруно Гуери та інші.

«Чоловік на ім'я Отто» із Томом Генксом обзавівся новим трейлером

У Мережі став доступним другий трейлер драмеді «Чоловік на ім'я Отто» (A Man Called Otto). Головну роль у фільмі виконав дворазовий лауреат "Оскара" Том Генкс.

Фільм заснований на романі Фредеріка Бакмана "Людина на ім'я Уве" (2012). За сюжетом педантичний вдівець Отто (Генкс) все частіше замислюється про смерть. Він має переглянути свої звички після зустрічі з новими сусідами.

Режисером стрічки виступив Марк Форстер.

Які зірки отримали звання "Людина року" за версією журналу People

Людина року

Ці знаменитості відзначилися безцінною допомогою іншим.

Відомий журнал People опублікував свій щорічний рейтинг та назвав володарів титулу «Людина року». На цей раз його отримали чотири відомі особи.

Про це йдеться на сайті популярного глянцю.

Голлівудська актриса Міла Куніс стала «Людиною року» за версією журналу завдяки допомозі рідній Україні, яка стала жертвою російської агресії. Разом зі своїм чоловіком Ештоном Катчером вона зібрала та направила на допомогу біженцям понад 37 мільйонів доларів.

Почесне звання отримала і американська актриса Дженніфер Гадсон. Цього року вона створила соціальне телешоу для людей, посилання якого полягає в тому, щоб кожен міг «відчувати себе залученим».

Також у списку опинився відомий актор, зірка фільму «Інтерстеллар» Меттью Мак-Конагей. У травні поточного року, коли у рідному місті знаменитості сталася масова стрілянина, він приїхав і допоміг багатьом мешканцям. Також завдяки власнику "Оскара" через три місяці після трагедії Конгрес ухвалив важливий федеральний закон про зброю.

Четвертою знаменитістю, яку виділив журнал People, стала письменниця Квінта Брансон. З її допомогою був створений проект Abbott Elementary, що «стирає» межі між поколіннями. Вона прагнула до того, щоб сучасний гумор розуміли як підлітки, так і бабусі та дідусі.

Названо новий серіал, який побив рекорд Netflix за переглядами

Венздей

Глядачі та критики відзначили у серіалі захоплюючий сюжет та чудову гру акторів.

Американський серіал «Венздей», який розповідає про дочку Мортишу та Ґомеса Аддамс, б'є рекорди з переглядів на стримінговій платформі Netflix серед англомовних кінострічок. Наразі серіал лідирує у 93 країнах світу.

Дебют серіалу відбувся тиждень тому, але вже зібрав 341,2 мільйона годин перегляду. 23 листопада на сервісі відразу з'явилося 8 серій «Венздей», глядачі залишили про нього безліч схвальних відгуків, наголосивши, що кінокартина має захоплюючий сюжет та бездоганну акторську гру.

Зазначимо, що головну роль у серіалі зіграла 20-річна американська актриса Дженна Ортеґа. Її маму зіграла Кетрін Зета-Джонс, а батька Луїс Гузман. А режисером та виконавчим продюсером виступив Тім Бертон.

У сюжеті розповідається, як єдина дочка сімейства Аддамс Венздей вирушає вчитися до академії «Невермор». Вона намагається опанувати свої екстрасенсорні здібності, врятувати мешканців містечка від монстра і налагодити спілкування з іншими студентами в академії.

Стало відоме ім'я головного претендента на роль суперагента Джеймса Бонда

Том Гарді

У мережі навіть ходили чутки, що нового агента 007 уперше в історії зіграє жінка.

Шанувальники франшизи про суперагента британської розвідки Джеймса Бонда з нетерпінням хочуть дізнатися, хто ж зіграє культову роль у новому фільмі. Як відомо, актор Денієл Крейґ, який грає знаменитого шпигуна з 2006 по 2021 рік, заявив, що не візьме участь у наступному фільмі. ЗМІ з'ясували, хто може стати новим Джеймсом Бондом. Про це повідомляє The Sun.

Пошук претендентів триває, раніше в мережі ходили чутки, що британського суперагента можуть зіграти Том Гарді, Ідріс Ельба та Джеймс Нортон, а зараз подейкують, що роль може дістатися 32-річному акторові Аарону Тейлор-Джонсону.

Глядачі знають його за такими фільмами, як "Нічні звірі", "Kingsman: Велика гра", "Месники: Ера Альтрона", а також "Швидкісний поїзд", де він зіграв з Бредом Піттом, завоював любов глядачів і кінокритиків своєю переконливою грою. Цілком можливо, що зйомки в цьому фільмі й переконали продюсера «бондіани» запросити Аарона Тейлора-Джонсона на головну роль майбутнього фільму.

З'явилися нові кадри зі зйомок «Вбивця» Девіда Фінчера

У Мережі стали доступні нові кадри зs знімального майданчика нуару "Вбивця" Девіда Фінчера. Вони були включені в новий випуск YouTube-шоу Майкл Фассбендер: Дорога в Le Mans.

На відео Фассбендер, який виконав у фільмі головну роль, розповів про роботу з Фінчером, яка багато змінила у його уявленні про акторську професію.

«Ви повинні досягти результату за певний проміжок часу, а Девід прагне досконалості і робить це за один дубль, яким би довгим він не був. Він може зайняти 40 секунд, може шість хвилин, але за цей час ви повинні зробити все точно так, як потрібно. <…> Це була справжня честь для мене. Мені здавалося, що я багато чому в нього навчився. Це була повноцінна зйомка, дуже багато годин, іноді по шість днів на тиждень», — згадує Фассбендер (позначка 2:30 на відео).

В основу сюжету «Вбивця» покладено серію однойменних коміксів Алексіса Нолента. Головний герой, найманий убивця зазнає муки совісті, що призводить до ще більш похмурих наслідків. Зйомки проекту завершились ще у березні. Одну з ролей у «Вбивці» також виконає Тільда Свінтон.

"Тар" став фільмом року за версією кінокритиків Нью-Йорка

Тар

Драма «Тар» Тодда Філда була визнана найкращою за рік на щорічному голосуванні Нью-Йоркського кола кінокритиків.

Виконавиця головної ролі Кейт Бланшетт також отримала приз як найкраща актриса. «Тар» розповідає історію вигаданої диригентки Лідії Тар, чия кар'єра опинилася під загрозою після звинувачень у злочинному зв'язку з підлеглою. За образ Тар Бланшетт вже була удостоєна Кубка Вольпі на нещодавньому Венеціанському кінофестивалі.

Як найкращого актора нью-йоркці обрали Коліна Фаррелла за роботу одразу у двох картинах — «Банши Інішерина» та «After Yang». Автор «Банши» Мартін МакДон отримав приз за сценарій.

У другому плані нагороди розподілилися між Ке Хюї Кваном («Все скрізь і одразу») та Кікі Палмер («Ні»). Здивували критики й вибором кращого режисера — ним став індієць С.С. Раджамулі за епічний блокбастер «RRR: Поруч реве революція».

Вийшов тизер документального серіалу «Гаррі та Меган»

Netflix поділився дебютним тизером шестисерійного документального проекту Гаррі та Меган. Шоу розповість про взаємини між колишнім принцом Гаррі Віндзором та його дружиною Меган Маркл, герцогинею Сассекською.

Постановщицею всіх серій виступила Ліз Гарбус («Що сталося, міс Симон?»). Подробиці сюжету тримаються в секреті, проте проект обіцяє у всіх подробицях описати союз пари, їхнє перше знайомство, весілля, а також добровільну відмову від монархічних титулів.

За чутками, серіал вийде на стрімінг 8 грудня.

Розкрито дату виходу третього сезону «Мандалорця»

Мандалорець 3

На конвенті CCXP 2022 стала відома точна дата прем'єри третього сезону серіалу "Мандалорець". Проект всесвіту "Зоряних війн" повернеться на стрім-сервіс Disney+ 1 березня.

Сюжет нових серій розповість про боротьбу Діна Джаріна (Педро Паскаль) та Бо-Катана Крайза (Кеті Сакхофф) за керування планетою Мандалор. У серіалі також зіграють Джанкарло Еспозіто, Карл Везерс та Крістофер Ллойд.

Новий спін-оф "Трансформерів" отримав перший трейлер

Студія Paramount опублікувала дебютний трейлер фільму "Трансформери: Час Звіроботів". Спін-офф однойменної франшизи з'явиться на екранах у червні 2023 року.

Стрічка є продовженням "Бамблбі" (2018). За сюжетом, два археологи в 1990-х вступають у конфлікт із давньою цивілізацією, що породила відразу кілька видів трансформерів: максималів, предаконів та терорконів.

Став доступний трейлер «Вартових Галактики 3»

Marvel Studios представила трейлер та постер «Вартових Галактики. Частини 3». Фінал супергеройської трилогії стартує у кінотеатрах 5 травня 2023 року.

За сюжетом, Вартові знову об'єднаються для небезпечної місії. Зоряний Лорд (Кріс Пратт) продовжує оплакувати смерть коханої Гамори (Зої Салдана), тоді як на горизонті з'являється новий могутній лиходій Адам Ворлок (Вілл Поултер).

У фільмі також знімалися Дейв Батіста, Карен Гіллан, Пом Клементьєфф, Сільвестр Сталлоне, Елізабет Дебікі, Він Дізель, Бредлі Купер та ін.

До режисури повернувся Джеймс Ганн, звільнений студією за образливі твіти у 2018 році (пізніше його поновили на посаді). Для Ганн це стане заключною співпрацею з Marvel – нещодавно його призначили головою DС Studios.

Серіал «Король Талси» із Сильвестром Сталлоне продовжили на 2 сезон

Король Талси

Paramount+ продовжив серіал «Король Талси» із Сильвестром Сталлоне у головній ролі на 2 сезон. Проте сам Сталлоне поки що сумнівається, що він повернеться до ролі Дуайта «Генерала» Манфреді в нових серіях.

1 сезон «Короля Талси» стартував 13 листопада, і поки що вийшли лише три серії з десяти. Не дивно, що вже затвердили 2 сезон, адже кримінальна драма дуже сподобалася глядачами та критикам. Так, на Rotten Tomatoes у "Короля Талси" 76% рейтингу від критиків і 86% від глядачів, на IMDb - 8,4 балів з 10, а на "Кінопошуку" - 8,2 балів з 10.

Програмний директор Paramount Streaming Таня Джайлз заявила, що "Король Талси" виявився дуже успішним. Шоу залучило рекордну кількість нових передплатників Paramount+ за один день. На думку Джайлз, серіал став таким популярним завдяки грі Сильвестра Сталлоне та творчому баченню сценариста та продюсера Тейлора Шерідана (Йеллоустоун, Мер Кінгстауна). Слова Джайлз наводить Deadline:

«Завдяки незрівнянному Сильвестру Сталлоне та похмуро-комедійному баченню Тейлора Шерідана історій про гангстерів "Король Талси" став нашим новим хітом».

"Король Талси" - перший серіал у кар'єрі Сильвестра Сталлоне. І в листопаді актор зізнався Variety, що робота над шоу видалася йому складнішою за зйомки у повнометражних фільмах. Сталлоне тоді засумнівався, що він візьметься за 2 сезон:

«Це неймовірно складно. Я не можу повірити, що деякі люди можуть все це робити протягом чотирьох, п'яти чи шести сезонів. […]. Чи можуть вони зняти його [2 сезон] у моєму будинку Палм-Біч? Було б непогано".

Вийшов трейлер п'ятого «Індіани Джонса»

Студія Lucasfilm поділилася трейлером п'ятого фільму про знаменитого шукача пригод Індіана Джонса. Стрічка під назвою «Індіана Джонс 5» вийде у прокат 30 червня 2023 року.

До ролі Джонса востаннє повернеться Гаррісон Форд. За сюжетом, герой разом із хресною дочкою Геленою (Фібі Воллер-Брідж) протистоятиме нацистам у Нью-Йорку кінця 1960-х. У картині також знімалися Мадс Міккельсен, Антоніо Бандерас та Бойд Голбрук.

Режисерську посаду було передано Джеймсу Менголду («Логан»). Автор франшизи Стівен Спілберг виступив виконавчим продюсером.

На новому кадрі зі зйомок фільму «Дюна 2» засвітився Тімоті Шаламе

Тімоті Шаламе

У Мережі з'явився новий кадр зі зйомок фантастичного фільму Дюна 2 Дені Вільнева. На знімку засвітився Тімоті Шаламе, який повернувся до ролі Пол Атріда.

Фотографією поділився сам Тімоті Шаламе у себе в Instagram. Актор з'явився у звичайному сучасному одязі, а не в футуристичному вбранні свого героя Пола. Натомість можна розглянути гарну локацію, де відбуваються зйомки. Тут явно знімають сцени з подорожжю Пола та його союзників пісками загадкової планети Арракіс.

Зйомки "Дюни 2" йдуть повним ходом. Стартували вони ще у липні. Виробництво досить масштабне – команда проекту працює у таких країнах, як Угорщина, Йорданія, Італія та Об'єднані Арабські Емірати (ОАЕ). Мальовничих сцен буде багато.

У 2 сезоні серіалу «Володар перснів: Персні влади» Адара зіграє інший актор

Володар перснів: Персні влади

Amazon Prime Video оголосив імена семи нових акторів фентезі-серіалу «Володар перснів: Персні влади», які з'являться у майбутньому 2 сезоні. Один із них замінить Джозефа Моула у ролі ватажка орків Адара.

Свіжі подробиці про акторський склад 2 сезону «Володар перснів: Персні влади» розкрили на офіційній сторінці шоу у Twitter. Так, стало відомо, що в каст увійде зірка серіалів «Пісочна людина» та «Гострі козирки» Сем Хезелдайн. Він якраз і зіграє лиходія Адара. Про причини звільнення Джозефа Моула з шоу представники Amazon не повідомляють.

Також у 2 сезоні «Володар перснів: Персні влади» з'являться Ніа Тоул («Рокетмен»), Ніколас Вудесон («Табу»), Бен Денієлс («Корона»), Ясен Атор («Відьмак»), Гебріел Акувудіке («Гра престолів») та Амелія Кенуорті. Ролі акторів Amazon поки що тримає в секреті.


Читати також