Цікаві різдвяні книжкові новинки від видавництва Vivat

Цікаві різдвяні книжкові новинки від видавництва Vivat

Святкові новинки від видавництва Vivat

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

Різдво наближається швидше, ніж ми можемо уявити, тож видавництво Vivat підібрало книжки, які додадуть святкового настрою і дорослим, і дітям.

Дзвінка Матіяш. 27 днів до Різдва

Дзвінка Матіяш. 27 днів до Різдва

Різдво починається тоді, коли його відчуває наше серце. І в цьому очікуванні дива важливо бути поряд із тими, кого любимо, і дарувати світло тим, хто його потребує. Герої книжки створили власний адвент-календар. Щодня оповідачка, її чоловік Амвросій та приятелька Христина вигадують одне для одного завдання, які не тільки примножують радість, а й відкривають чимало нового зі світу культури.

Цей затишний адвент-календар подарує віру в диво, яке неодмінно здійсниться, і стане для вас інтелектуальною грою-мандрівкою, у якій вільно й невимушено поєднуються особистості української та інших європейських культур. І будьте певні: під час виконування цих передріздвяних завдань зовсім не соромно зізнатися, що ти чогось не знаєш.

Джеймз Паттерсон, Тед Сафран. Дванадцять шалених днів до Різдва

Ні чобітка для подарунків, ні самих подарунків, ні гірлянди, ні ялинки — невже скасували Різдво? Надворі середина грудня, і вже п’ятий рік поспіль у домі родини Салліванів у Гарлемі немає жодної ознаки наближення новорічних свят. Але цього року хтось таємничий надсилає подарунки вдівцю Генрі Саллівану та його двом дітям, Віллу та Еллі. Спочатку з-поміж гілок груші висовує голову маленьке дзьобисте та пір’ясте створіння. Не встигли вони оговтатися, як будинок Салліванів швидко наповнився галасливими тваринами та гостями, які вимагали їхньої уваги. Наступні дванадцять днів перевертають життя сім’ї Салліванів із ніг на голову так, як годі було й уявити. І хоча це Різдво буде безладним, що, як саме такого подарунку вони всі потребують?

Іван Андрусяк. Різдвяні справи детектива Жерара

Іван Андрусяк. Різдвяні справи детектива Жерара

Узимку славетний детектив Жерар нудився. На хуторі Витівка ані смачної зеленини, ані каверзних історій — найкращих ліків від нудьги. Аж ось хоч якась розвага: до них їде Оркестр дятла Дядечка з концертом до Дня Святого Миколая в заячому яру. І хоча Жерар не хоровий свистун, а детектив, але й для нього знайдеться робота: справа про віяло прими капібари. Коли ж Витівкою поповзли чутки про появу чорного горобця, який вершить свої темні справи, і шістдесят вісім горобців нажахано зачаїлися, — хіба міг Жерар лишитися осторонь?

І навіть на Різдво, перебуваючи в Карпатах, він не тільки розкошував і слухав колядки, а й шукав для ведмедика Міська загублену люльку. Бо ніяка він не велика миша, а славетний детектив. І довести це для нього — справа честі!

Катерина Єгорушкіна. Історії друзів із Горішкових Плавнів

Катерина Єгорушкіна. Історії друзів із Горішкових Плавнів

Мешканці Горішкових Плавнів готуються до зимівлі. Хтось із них спатиме до весни, хтось зустрічатиме Новий рік, ліпитиме снігосов, снігобілок і снігоконей, а хтось помандрує зимувати до Нової Ґвінеї. Звірята такі не схожі одне на одного, тому мають різні звички, потреби та страхи. Однак це не заважає їм дружити й через дружбу пізнавати себе та тих, кого вони люблять. Сміливі й сором’язливі, надчутливі й трохи дивакуваті, герої цієї книжки навчать дітлахів дослухатися до власних і чужих емоцій, казати «стоп» і просити вибачення, бути щирими й чесними з друзями, поважати їхні особливості та смаки. А після кожної оповідки завітайте на гостину до Совиної Порадні: тут удосталь чарівних рецептів і добрих порад для дітей, батьків та всіх, хто хоче опанувати мистецтво дружби.

Аґнес Бертран-Мартін. 24 чарівні історії Санта Клауса

Аґнес Бертран-Мартін. 24 чарівні історії Санта Клауса

Є лише одне свято, яке змушує мрійливо посміхатися і дітей, і дорослих. І це Різдво. Навіть зимова холоднеча стає не такою кусливою в цей чарівний час. До свята лишаються лічені дні, а чи готовий ти до нього? Чи маєш справжній різдвяний настрій? Мерщій відкривай цю дивовижну книжку, і щовечора Санта розповідатиме тобі одну з 24 правдивих історій про своїх ельфів. Тож очікування Різдва стане незабутнім!

Марі Гааґ. Різдвяна метушня

Марі Гааґ. Різдвяна метушня

Що за метушня зчинилася вночі? Та це ж Санта готується до Різдва. Хочеш дізнатися, де він бере подарунки? Куди потрапляють дитячі бажання? Як гостинці опиняються під ялинками? Мерщій розгортай книжку й поринь у різдвяні клопоти. І не забувай відчиняти віконця — за ними ховається багато маленьких таємниць.

Чудова книжка для того, щоби читати її дітям і створювати казкову атмосферу, а також розвеселити, поселити у серці віру в чудо та зігріти у холодну непривітну пору року. Усе це зробить їм ближчими та подарує незабутні спогади та миті справжнього сімейного затишку.


Читати також