Видавничі плани на грудень 2023 Yakaboo Publishing

Видавничі плани на грудень 2023 Yakaboo Publishing

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

Художня література

Проща святої Бірґітти

Проща святої Бірґітти

Вернер фон Гейденстам (серія Галерея світової прози: європейська візія)

Роман «Проща святої Бірґітти» розкриває сторінки життєпису Бірґітти Шведської – релігійної діячки, католицької святої, яку називають покровителькою Швеції та Європи. Бірґітта вирізняється глибокою релігійністю, побожністю, бачить видіння, у яких їй відкриваються майбутні події. Вона прагне присвятити себе служінню Богу та допомагати людям, намагається активно впливати на політичні події.

Роман вперше виходить українською мовою.

Вернер фон Гейденстам - шведський письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури 1916 року.

Серія книг виходить в межах грантової підтримки ЄС «Креативна Європа».

Нонфікшен

Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі. Книжка від ГУР МО

Воєнна розвідка України. У небі, на морі, на землі. Книжка від ГУР МО

Артем Шевченко

Замовляйте книгу про унікальні спецоперації ГУР МО України, що відбувалися в 2022-2023 роках у трьох природних стихіях: у небі, на морі та на землі.

Це видання – документальний часопис про найбільш успішні бойові операції ГУР МО України протягом 2022-2023 років. Як проривалися повітрям на «Азовсталь», як звільняли o. Зміїний та Харківщину, як збивали російських льотчиків-асів. Розповідають безпосередні учасники тих подій. Видання містить QR-коди з посиланнями на фільми автора, які лягли в основу книги.

Передмову написав начальник ГУР МО України, генерал-лейтенант Кирило Буданов.

Анна. Біографія

Анна. Біографія

Емі Оделл

“Анна. Біографія” Емі Оделл — одна з небагатьох варіацій біографії Анни Вінтур, головної редакторки Vogue, яка стала прототипом героїні для славнозвісного фільму “Диявол носить Prada”. Емі Оделл мала власний досвід співпраці з Анною, а у процесі роботи над книгою зібрала інформацію із 250 інтерв’ю та свідчень від колег, друзів та найближчого оточення Анни Вінтур. З книги читач дізнається, що саме допомогло Анні Вінтур досягти висот, вистояти в часи криз, втримати і розвинути індустрію медіа світової моди. Авторка вибудовує сюжет довкола характеру Анни і розказує, як вона стала головною людиною світу моди та Vogue, витримавши жорстку конкуренцію з чоловіками бізнесу і політики. 

The New York Times відзначав, що “Анна. Біографія” — найбільш відвертий 

і повний портрет Анни Вінтур. 

Книга вийшла англійською у 2022 році в США та потрапила до рейтингу найкращих видань Bloomberg’s. Українською мовою видається вперше.


Читати також