Улюблений ведмедик Паддінгтон повертається з новими пригодами!

Улюблений ведмедик Паддінгтон повертається з новими пригодами!

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У видавництві «Ранок» вийшло ексклюзивне видання про ведмедика Паддінгтона.

Улюбленець британської королівської родини, Першої леді України та мільйонів дітей у всьому світі повертається до українських читачів у новій великій книзі історій.

Це ексклюзивна збірка оповідань Майкла Бонда «Ведмежа Паддінгтон. Велика книга історій» від видавництва «Ранок» для дорослих і малих віком від 3 років. Придбати її можна лише на сайті видавництва до 25 березня.

Збірка складається з восьми веселих розповідей про пригоди незвичного ведмежати Паддінгтона та сім’ї Браунів, яку він не перестає дивувати. Кожне з цих оповідань доповнене яскравими ілюстраціями.

Уперше книжку про цього героя Майкл Бонд опублікував у 1958 році, але ці історії залишаються популярними й досі. На сьогодні оповідання про Паддінгтона переклали понад 30 мовами світу, загальний наклад — 30 мільйонів проданих примірників. У 2014 році пригоди ведмежати екранізували в однойменному фільмі. Цьогоріч на світових екранах з’явиться ще один фільм про ведмедика Паддінгтона, в українському прокаті стрічка вийде у 2025 році.

Ведмежа Паддінгтон став впізнаваним символом англійської літератури. Його зображення наносять на сувенірну продукцію, а 2022 року навіть вийшов відеоролик, на якому королева Єлизавета ІІ чаює з цим героєм.

Прочитати про нові пригоди Паддінгтона можна в ексклюзивному подарунковому виданні видавництва «Ранок» «Ведмежа Паддінгтон. Велика книга історій», що буде доступним для придбання на сайті видавництва до 25 березня.


Читати також