19-05-2024 Розваги 842

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19.05.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 19.05.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Міністерство неджентльменської війни

1942, Великобританія. Вони — найкращі з найкращих. Авантюристи і першокласні фахівці, які звикли діяти поодинці. Але коли на кону стоїть доля всього світу, їм доводиться об'єднатися у надсекретний бойовий підрозділ та вирушити на виконання зухвалої місії проти нацистів. Тепер їхня справа — війна, і вести її будуть зовсім не по-джентльменськи.

Снігова спільнота

У передчутті чудових вихідних, у шикарний гірський особняк приїжджає молода закохана пара. У їхніх планах вдень кататися на лижах, а вечори проводити у тихій романтичній обстановці. Проте спокою знайти не виходить: друзі приїжджають за закоханими слідом, розраховуючи на веселу тусовку. Тим часом навколо будинку снують якісь дивні типи з шаленими очима, а ночами по темних коридорах розноситься шепіт маленького хлопчика.
Фільм присвячений режисеру та сценаристу, який наклав на себе руки, не довівши проект до кінця. Це відчувається за остаточним варіантом — історія ніби не дорозказана, а деякі сюжетні лінії бовтаються без завершень і навіть будь-яких зв'язок одна з одною. Втім, любителі жахів про будинки з привидами можуть отримати задоволення. А кіноманів порадує присутність у кадрі Барбари Кремптон, зірки жанру із 80-х.

Останній сеанс Фрейда

Лондон, 3 вересня 1939 року. Два дні тому Німеччина здійснила вторгнення до Польщі, і розпочалася Друга світова війна. На одному зі своїх останніх сеансів засновник психоаналізу Зигмунд Фрейд зустрічається з Клайвом С. Льюїсом, майбутнім автором циклу повістей Хроніки Нарнії, щоб посперечатися про головну загадку світобудови.

Без кордонів

«Без кордонів» — психологічний трилер, заснований на книзі датського письменника про відділ Q, Юссі Адлер-Олсена.
Карл Мерк із поліції Копенгагена відправляє колегу Розі на острів Борнгольм на зустріч зі своїм старим другом, місцевим поліцейським. Той багато років одержимий розслідуванням дивного вбивства Альберте, талановитої студентки народної школи. Розі та Карл виявляються залучені до цієї непростої справи, для обох вона стає болючим поверненням у минуле.

Життя догори ногами

Щоб зберегти дружні стосунки, кільком жителям Лос-Анджелеса доведеться глянути у вічі своїм страхам і вигнати брехню зі своїх життів.

На продаж

У минулому менеджеру з продажу доведеться пустити в хід всю свою винахідливість, щоб всунуту наївним покупцям будинок із привидами.

Кров в обмін на пил

Комівояжер Кліфф заради сім'ї залазить у борги і стрімко йде на дно. У розпачі він погоджується співпрацювати з Ріккі, не підозрюючи, що саме той перевозить. Тепер його завдання – вийти сухим із води – у бізнесі, де це ще нікому не вдавалося.

Нове життя

Джесс думає, що винна у вбивстві та впевнена, що її єдиний шанс на порятунок – вирушити на Північ. Але вона навіть не здогадується, що несе в собі щось жахливе, що загрожує перерости в пандемію апокаліптичних масштабів і наражає на смертельну небезпеку добрих самаритян, які бажають допомогти їй.

Цікавий ресторатор: Зірваний задум

Середньовічне свято Голді Беррі у замку Гайд переривається вбивством. Вона поєднується з детективом Шульцем, щоб розкрити таємницю до того, як убивця завдасть нового удару.


Читати також