Металообробка від Magnet: обладнання, способи обробки, вироби на замовлення

Металообробка від Magnet: обладнання, способи обробки, вироби на замовлення

Технологічний процес, який дозволяє спеціалістам змінити форму необробленого металу, має попит у різних промислових галузях. Така послуга в результаті надає замовникам можливість отримати певні заготовки чи готові до використання деталі. Якісна металообробка — комплекс дій, направлених на задоволення потреб клієнтів. Протягом даного процесу повинні бути залучені спеціальні технології, інструменти й обладнання. Він використовується людьми для отримання металевих виробів і запчастин, які відповідають бажаним геометричним допускам, властивостям, формі. Обробка металу — складна послуга, яка вимагає від майстрів дотримання різноманітних стандартів металообробки. Наша компанія «‎Magnet» протягом більш ніж 30 років працює на українському промисловому ринку. За цей час ми постійно поліпшували якість наших послуг та робимо це й надалі. До нашої команди залучені фахівці та професійні робітники з великим досвідом роботи у сфері металообробки. Ми надаємо представникам середнього та малого бізнесу чудову можливість втілити у життя ідеї і реалізувати будь-які проєкти, пов'язані з обробкою металу. 

Послуги та методи металообробки від «Магнет»

Сучасне обладнання з числовим програмним керуванням — пристрої, виконавчі процеси на яких здійснюються за допомогою комп'ютерної техніки. За допомогою таких високотехнологічних машин наші фахівці здатні обробити листовий метал таким способом, щоб надати йому форму будь-якої складності. Завдяки цим високоточним верстатним установкам наші майстри мають змогу запобігти можливому виникненню дефектів у готових до використання виробах. Окрім цього, оператори застосовують певну кількість матеріалів, роблять це без перевитрат. У нас передбачені наступні види послуг і методів обробки металу:

  • зварювальні, свердлильні роботи;
  • перфорація металевих листів;
  • згинання;
  • лазерна різка;
  • фрезерування.

Новітні технології надають нашим кваліфікованим спеціалістам змогу виконувати навіть надскладні роботи. Професійний підхід до кожного етапу металообробки надає кваліфікованим операторам нашої компанії змогу налагодити виробництво виробів з металу, які використовуються в легкій та важкій промисловості. Користуючись нашими комплексними послугами, замовники можуть задовольнити широкий спектр запитів з приводу обробки металовиробів. 

методи металообробки від «Магнет»

Металеві вироби на замовлення

Сучасне обладнання від швейцарської та італійської фірм належить до провідної техніки, яка використовується у наших виробничих цехах. Завдяки таким перевіреним роками моделям вироби забезпечуються довготривалим експлуатаційним строком. При виконанні послуг наші співробітники беруть до уваги потреби, інтереси та запити клієнтів. У нас можна замовити широкий асортимент металевої продукції:

  • сталеві корпуси, фланці, вали;
  • захисні сітки, кожухи;
  • монтажні конструкції;
  • металеві кронштейни;
  • рекові кейси;
  • запчастини до сільгосптехніки;
  • вогнищеві чаші;
  • корпусні частини для електроніки.

Замовлення будь-якого обсягу виконуються нашими фахівцями оперативно. Спеціалісти здатні працювати за наданими замовниками кресленнями, при необхідності допрацьовують та виправляють їх. Водночас ми займаємося ще й проєктуванням запитів для наших клієнтів. Напередодні виконання процесу металообробки та виробництва виробів з металу ми укладаємо з замовниками офіційний договір, умови якого будуть суворо дотримані. Доставку готової продукції в строк здійснюємо по території Україні та за кордон.


Читати також