4 звички, які зроблять вас щасливішим

Корисні звички які зроблять вас щасливішим

РУС

Насправді, стати щасливішим зовсім неважко і для цього немає потреби у безлічі затрат із вашого боку. Якщо ви бажаєте покращити своє життя, візьміть за правило ці чотири наступні пункти, здійснення яких зробить ваше життя краще.

1. Починайте день із позитивної думки

Якщо дивлячись на себе зранку в дзеркало ви думаєте тільки про те, що вам хочеться змінити, то від цієї звички варто відмовитись. Почніть думати про себе інакше і це найкращий варіант того, як можна розпочати хороший день. Замість того, аби включити зранку телевізор чи комп’ютер, включіть музику. Створіть ранковий плейлист з музики, яка буде піднімати вам настрій та задавати ритм вашого дня.

Слушайте музыку

2. Живіть теперішнім

Більшість наших тривог родом з минулого чи майбутнього. Ми хвилюємося через наші помилки і турбуємось про завтрашній день. Концентруючись на теперішньому, ми залишаємо надумані страхи та стреси в стороні та можемо сконцентруватись на тому, що дійсно важливо. Медитація як ніколи найкраще підходить для цієї цілі.

Медитируйте

3. Розкрийте свою внутрішню дитину

Кожного разу, коли ви засмучені чи втомлені від обов’язків і зобов’язань, що навалилися, спробуйте відключитись від світу, виключте комп’ютер та телефон, і включіть вашу внутрішню дитину. Це дозволяє розкритись допитливості та креативності. Для цього достатньо перерватись від звичних справ на хвилин п’ять чи десять і помріяти. Дозвольте собі робити дурниці і веселитись. Ця дитяча енергія принесе вам багато користі та зніме напругу.

Балуйтесь


4. Висипайтесь

Сон необхідний для підтримки оптимального фізичного здоров’я, але люди часто забувають про це. Сон - важлива складова повноцінного та щасливого життя. Це найкращий з можливих процесів відновлення розумової та емоційної рівноваги. Якщо у вас не виходить заснути, відкрийте вікно в спальні, загасіть світло і посидіть в тиші. Повільно вдихайте і видихайте. Це проста, але дуже дієва вправа допоможе вам забути про всі турботи і налаштуватись на сон.

Высыпайтесь


Читати також