Акустичний концерт Сергія Міхалка

Акустичний концерт Сергія Міхалка

Днями у магазині "OSTR*V" відбувся акустичний концерт Сергія Міхалка. Насолодитися улюбленими піснями "Ляпісів" і BRUTTO та отримати позитивний заряд енегії прийшло багато друзів гурту. Атмосфера у приміщенні, як і передбачалося, була по-домашньому теплою та живою.

Про те, чому артисти вирішили провести свій акустичний вечір саме в цій локації, розповів журналістам видання socportal.info продюсер групи Антон Азизбекян:

"Магазин "OSTR*V"- хранителі культури, вони почали серію таких акустичних вечорів, свого роду культурно-просвітницьких заходів. Стартували майстер-класом фотохудожника світового рівня Сергія Сараханова. Потім був творчий вечір Олексія Горбунова, який живе на Русанівці і надійшла пропозиція виступити тут і ми з радістю погодилися. Вони великі наші друзі, нас пов'язують не тільки покупки. Приміром, вони брали участь у формуванні однієї з наших фотосесій («Острые козырьки»). Тому ми і відгукнулися."

Що наштовхнуло на проведення таких зустрічей розповідає директор магазину "OSTR*V" Алла Саранчіна:

" - Це другий концерт в нашій практиці. Перший був місяць тому. Мова про концерт Олексія Горбунова. Ми трохи менше зібрали публіки, проте, ми не збираємося зупинятися, будемо розвиватися в цьому напрямку. Може це будуть стендапери, гумористи, інші виконавці.

- Ідея організовувати камерні концерти улюблених артистів в камерній атмосфері, коли є можливість почути улюблені пісні в новому звучанні та поспілкуватися - заслуговує усіляких похвал і заохочення. Ті, хто потрапив на зустріч з Сергієм Михалком підтверджують це.»


Читати також