У Шотландії розробили мобільний сервіс для боротьби з жіночим пияцтвом

Drinking Mirror

Як стало відомо з повідомлення на офіційному сайті шотландського уряду, створено новий мобільний додаток під назвою Drinking Mirror, придуманий спеціально для дам.


    З його допомогою можна буде легко та наочно переконатися, як згубно діє алкоголь на жіночу красу.

    Додаток працює за досить простим принципом - досить завантажити в мобільний пристрій жіночу фотографію і вибрати певну кількість спиртного в тиждень. Алкогольні напої Drinking Mirror вважає «склянками», маючи на увазі 175 мл спиртного.

      Після завантаження зображення програма покаже, як буде виглядати обличчя жінки через десять років, якщо вона не позбудеться від алкогольної пристрасті чи не зменшить обсяг уживаного спиртного.

      На думку чиновників Шотландії, такі риси, як почервоніння і набряклість, разом з іншими подібними - характерні для питущих людей незалежно від їхньої статі. Передбачається, що побачене повинно так жахнути жінок, що вони задумаються про свої згубні звички.

      Відомо, що цей додаток буде сумісний зі специфікацією під управлінням Android 2.2 і вище. Аж до березня Drinking Mirror можна завантажити абсолютно безкоштовно.

      За даними статистики, за останні двадцять років кількість жіночих смертей в Шотландії, що зловживають алкоголем у віці 30-44 років, збільшилася в 2 рази, а кількість смертей в результаті цирозу печінки - в 3 рази.

      Боротьба зі шкідливими звичками набуває все більшого поширення в Європі. Так, в Англії продовжують лякати курців, показуючи їм страшні наслідки від шкідливого задоволення.

 


Читати також