25-10-2018 Театр 110

Афіша листопад 2018. Театр Воскресіння

Репертуар на листопад. Афіша Театр Воскресіння. Львів 2018

Львівський академічний театр "Воскресіння" представляє

репертуар на листопад 2018 року

Новий театральний сезон у Львівському академічному театрі Воскресіння продовжується! І ми представляємо Вам наш репертуар на листопад 2018р. У листопаді на Вас чекають чудові комедії: "Весела корчма" за мотивами оповідань Шолом-Алейхема, "Ніч для жінок" А.Мак-Картен, С.Синклер та Ж.Коллар, "Вечеря з дурнем" Ф.Вебер, та "Він, вона, вікно, покійник" Р.Куні. Також в нашому репертуарі залишаються чудові вистави "Іфігенія в Авліді" Евріпід і "Танець життя" О.Олесь. Ми завжди раді бачити Вас у нашому театрі..

Директор-художній керівник театру

Ярослав Федоришин

Засл.діяч мистецтв України

Афша листопад 2018 Театр Воскресння

Олександр Левіт ВЕСЕЛА КОРЧМА за мотивами оповідань Шолом - Алейхема

Режисер Олександр Левіт, Сценографія Валерій Толмачов Kостюми Алла Федоришина Засл. артистка України, Хореографія Сергій Грицай лауреат Державної премії Росії, засл. діяч мистецтв Росії, Балетмейстер Нінель Збєря Помічник режисера Петро Микитюк.

Гумористична вистава «Весела корчма» за творчістю єврейського письменника Шолом-Алейхема. У виставі задіяно 100-відсотковий склад театру, актори танцюватимуть, у задумі і справжні музики-корчмарі на сцені. О. Левіт із окремих оповідань Шолом - Алейхема скомпілював цілісний сюжет.

“Весела корчма” у 2011 році, ми показали на VI Фестивалі театрів Східної Європи “Сусіди”в Любліні (Польща). Журі нагородило нашу виставу Перлою фестивалю “Сусіди” за акторське мистецтво

1 год. 40 хв., ціна квитків 100грн., студентський 70грн.

А. Маккартен, С. Синклер Ж. Коллар НІЧ ДЛЯ ЖІНОК

Режисер – постановник Ярослав Федоришин Засл. діяч мистецтв України Режисура, сценографія та костюми Алла Федоришина Засл. артистка України.

Шестеро безробітних друзів зневірилися в тому, що можуть знайти роботу,-закрився єдиний роботодавець міста - металургійний комбінат. Оголошення в газеті інформує про те, що за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, кожна дама має викласти 200 доларів. Шалена ідея приходить миттєво… На очах здивованої публіки «робітники від верстату» перетворюються на «аполлонів від стриптизу».

2год. 30 хв., квиткі 100грн., студентський 70грн.

Ф.Вебер ВЕЧЕРЯ З ДУРНЕМ

Режисер-постановник ЯРОСЛАВ ФЕДОРИШИН, Засл. діяч мистецтв України , Сценографія та костюми АЛЛА ФЕДОРИШИНА, Засл. артистка України

Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо звичайно він не «Дурень».… Вистава «Вечеря з дурнем» змусить Вас посміятись і водночас задуматись. Тонкий гумор, яким пронизана вся вистава, не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має глибокий сенс і дуже цікаву сюжетну лінію. Отож гарний настрій гарантуємо! У виставі буде звучати жива музика гурту«THE SUNFLOWERS»

2 год.30 хв., квиткі 100грн., студентський 70грн.

Рей Куні - ВІН, ВОНА, ВІКНО, ПОКІЙНИК

Режисура та музичне оформлення: Заслужений діяч мистецтв України Ярослав Федоришин. Сценографія та костюми: Заслужена артистка України Алла Федоришин.

Помічник британського прем’єра Річард Уіллі таємно зустрічається з секретаркою у готелі «Вестмінстер». Несподівано вони виявляють у номері тіло мертвого мужчини. Схоже, це грабіжник, якого притиснула віконна рама. Це загрожує скандалом.

Комедія № 1 у Львові!

2год. 30 хв., ціна квитків 100грн., студентський 70грн.

Евріпід ІФІГЕНІЯ В АВЛІДІ (АДАПТАЦІЯ ТЕАТРУ)

Режисер: Ярослав Федоришин (Заслужений діяч мистецтв України)Костюми та сценографія: Алла Федоришина (Заслужена артистка України)

Прекрасну Єлену вже викрали. Троянська війна почалася та грецькі війська не можуть відплисти з Авліди, бо нема вітру. Царю Агамемнону жрець пророкує перемогу у війні, лише за умови, що він пожертвує життям дочки Іфігенії. Влада чи людяність? Що вирішить Агамемнон? Програти війну чи виграти, втративши дитину? Герої давньогрецької міфології оживають в сучасному, цікавому, мистецькому, експериментальному трактуванні Заслуженого діяча мистецтв України Я.Федоришина.

1год. 40 хв., квиткі 100грн., студентський 70грн.

Олександр Олесь ТАНЕЦЬ ЖИТТЯ

Режисура та сценографія

Алла Федоришина Засл. артистка України

О. Олесь малює ескізи життя 30-х років, які актуальні і сьогодні. Це теми сімейних негараздів, кохання молодих людей, кар’єризму. В погоні за щастям люди не бачать один одного. Особливо в одноактній п’єсі «Танець життя» на основі однієї сім’ї О. Олесь вибудовує закони побудови держави. Вистава різножанрова, де переплітаються комедія, драма, трагедія, водевіль.. Тривалість 2 год. 30 хв., ціна квитків 100грн., студентський 70грн.

Афша листопад 2018 Театр Воскресння



Читати також