Де краще купувати ортопедичні матраци?

ортопедичний матрац

Переважна більшість людей сьогодні усвідомлюють, наскільки важлива правильна анатомічна підтримка під час сну. Тому питань, який купувати виріб звичайний або ортопедичний – не виникає. Однак часто покупці задаються питанням, де краще купувати: в Інтернеті або звичайних магазинах, салонах. Одразу зазначимо, що і той і інший варіант придбання продукції має свої переваги і недоліки. Детальніше розглянемо їх нижче.

Інтернет-магазини

Переваги онлайн покупок в широкому асортименті для вибору. Наприклад, інтернет-магазин матраців пропонує тисячі моделей від вітчизняних та зарубіжних виробників. У салоні таку кількість неможливо розмістити навіть у вигляді невеличких зразків. Крім цього, ви можете здійснювати покупки:

  • в комфортній обстановці;
  • в будь-який зручний час;
  • вивчати інформацію потрібну кількість часу.

Можна неспішно вибирати моделі що сподобалися, порівнювати їх між собою тижнями або місяцями, задавати питання в службу підтримки або онлайн чат, поки вони у вас повністю не зникнуть.

інтернет-магазин матраців

Салони і звичайні магазини

Основна перевага офлайн покупок в тому, що товар можна "побачити вживу", помацати і навіть полежати, якщо мова йде про матрацах. Якою б якісною не була картинка, наскільки повним не був би опис – часто вони не дають повного уявлення про товар.

Де вигідніше і безпечніше?

Що стосується вигоди і безпеки, то тут все залежить не від формату покупки, а від самого продавця, його надійності та репутації. Щоб не потрапити на шахраїв, які торгують підробками – завжди перевіряйте сертифікати та супутню документацію. Також ризик придбати неякісний аналог істотно знижується, якщо купувати продукцію вітчизняних виробників, серед яких зараз досить багато фабрик, що випускають гідні ортопедичні матраци.

Можна поєднати переваги онлайн і офлайн шопінгу. Спочатку підберіть моделі, що зацікавлять вас в Інтернеті, потім знайдіть їх в салонах. А після того, як остаточно визначитеся – шукайте магазин з найвигіднішими ціновими пропозиціями. Зверніть увагу, що найбільш вигідно купувати у рітейлерів, які працюють з виробниками напряму. Також офіційні дилери зазвичай самі підкажуть вам, у якому найближчому магазині чи салоні можна подивитися вподобаний товар або навіть організують безкоштовну доставку зразків для демонстрації у вас вдома. Сподіваємося, наша стаття допомогла вам розібратися у питанні та обрати найбільш вигідний варіант саме для вас.

Читати також


up