​Тренди сезону 2021. Яке взуття вибрати на літо?

літнє взуття

Мода змінюється швидко: що було популярним ще вчора, вже неминуче застаріло сьогодні. А улюблені моделі наших бабусь і мам, навпаки, на піку фешн-п'єдесталу. Тож у сучасному модному світі вижити може тільки жінка-сороконіжка з великою колекцією взуття. Тому маєте абсолютне право порадувати себе обновкою. Перед тим, як зайти в інтернет-магазин Attico у Львові, задайте собі головне питання - яке взуття вибрати? У цій справі стане в нагоді аналіз останніх трендів.

Свіжі тендеції

Літо для фешн-шевців - найгарячіша пора. У теплу пору року модниці охочіше вибирають екстравагантне взуття. Намагаючись задовольнити дамські апетити, дизайнери щороку представляють дуже сміливі літні колекції. Літо 2021 не стало винятком. Теплий сезон ознаменувався безліччю нових трендів. Давайте подивимося, яким є модне жіноче взуття цього літа.

Особливу увагу в новому сезоні приділяють каблуку. З цим елементом взуття можна і потрібно експериментувати. На піку популярності моделі з незвичайним каблуком:

  • витонченим фігурним;
  • масивним строго геометричним;
  • ексцентричним вигнутим або просто скошеним;
  • навіть перфорованим.

Чи варто говорити, що таке взуття краще зробити акцентом в образі. Не слід перевантажувати його додатковими помітними штрихами.

Дуже популярні прозорі елементи взуття. Тренд бере свій початок із минулих холодних сезонів, але тоді він ще не викликав настільки сильного ажіотажу. Прозорими можуть бути будь-які деталі: боковинки, носок, п'ятка, окремі ремінці та пряжки. Але найбільш вдале рішення для літа – пара на невидимих підборах. Образ дійсно чарівний: ніби модниця літає в повітрі.

Поряд із пошуком нових взуттєвих рішень не забуваємо і про старі. Ретро-елементи люблять багато кутюр'є і модниці, тому не дивно, що знову і знову вони повертаються на фешн-арену. У новому сезоні актуальні такі деталі:

  • квадратний носок;
  • елегантні пряжки і брошки;
  • витончені елементи на щиколотці (ремінці, стрічки, банти).

Не забувайте, що вінтажний - не означає старомодний. Вибирати слід моделі з натяком на ретро, але ніяк не скороходи з бабусиної молодості.

Не можна обійти увагою і спортивний взуттєвої сегмент, вплив якого з кожним роком усе сильніший. Цього літа демократичні моделі відзначаються масивністю та грубістю. Це стосується і підошви, і верху.

Не завжди літо - це спека. Для дощової погоди підійдуть завжди актуальні жіночі балетки, оксфорди, туфлі, кеди. Таке взуття цілком можна носити і під куртки, і під тренчі, і навіть під пальто, якщо погода зовсім зіпсувалася.

Тепер ви знаєте головні тренди, тож із вибором моделі та дизайну питань не виникне. Вважаємо своїм обов'язком нагадати про якість і зручність обновки. При покупці ретельно вивчайте розмірну таблицю від виробника, адже хороша пара обов'язково повинна бути впору. Каблук вибирайте зручний і стійкий, щоб хода була красивою і впевненою. Нарешті, переконайтеся, що нова пара органічно доповнить ваш гардероб. Лише тоді обновка буде в радість.


Читати також