26-12-2022 Розваги 948

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25.12.2022

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25.12.2022

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів та стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Ножі наголо: Скляна цибуля

Продовження іронічного детективу 2019 року. Нове розслідування детектива Бенуа Бланка (Деніел Крейг) відбуватиметься на приватному острові в Греції. Мільярдер Майлз Брон (Едвард Нортон) запрошує до себе різношерсту компанію друзів. Незабаром на вечірці відбувається вбивство.

Сонце моє

Фільм поділений на спогади про минуле та майбутнє. Молодий батько Калум (Пол Мескал) проводить літні канікули у Туреччині з одинадцятирічної донькою Софі (Френкі Коріо). За час спілкування їхній зв'язок стає міцнішим. Через багато років подорослішала Софі розмірковує про їхній спільний час і про те, як поїздка повністю змінила її життя.

Люта нічка

Група найманців захоплює маєток багатої сім'ї. Запрошеному на роль Санти Клауса акторові доводиться рятувати становище та Різдво.

Дивний світ

Сім'я мандрівників вирушає досліджувати загадковий світ, що населяють фантастичні істоти. Однак під час експедиції члени сімейства ніяк не можуть припинити сваритися, що загрожує зірвати їхню важливу місію.

Нітрам

Середина 90-х. Ізольований від суспільства і скривджений світом Нітрам живе з батьками в маленькому містечку на острові Тасманія. Після трагічної розлуки з єдиним другом, самотність та гнів Нітрама наростають, що призводить до наймасштабнішої серії вбивств за історію Австралії.

Кордони кохання

Після довгих років спільного життя Петро та Гана вирішують поділитися один з одним нереалізованими еротичними фантазіями. Дуже швидко безневинна розмова переростає в експеримент із полігамними стосунками. Але, як це часто буває, чоловік і дружина по-різному почуваються в нових незвичних обставинах, а отже, їм навряд чи вдасться уникнути конфлікту.


Читати також