Де в Тернополі роблять якісне та безпечне тату?

якісне та безпечне тату

Якщо ви мрієте зробити татуаж брів, губ, підкреслити міжвійку чи нанести цікавий ескіз на інших ділянках тіла, пам’ятайте: важлива не тільки краса, але й безпека такої процедури. На довідці ТОП 20 представлені найкращі тату салони в Тернополі , де працюють досвідчені майстри. Вони не лише виконають все естетично, але й забезпечать надійність маніпуляції та успішний результат.

До вибору салону треба підходити відповідально. Найперше зверніть увагу на послуги, які можна отримати і досвід роботи майстрів.

Які послуги надають тату салони в Тернополі?

В салонах Тернополя пропонують переважно наступне:

  • художнє татуювання;
  • виготовлення і нанесення ескізів на замовлення;
  • швидке та безпечне видалення старих і невдалих тату;
  • тимчасові татуювання;
  • татуаж брів, губ, повік;
  • пірсинг.

Кожен салон має власні сторінки у соцмережах, де можна переглянути приклади робіт, вартість послуг та наявність дипломів.

На довідці ТОП 20 ви можете ознайомитися із «живими» відгуками користувачів, які вже отримали там послуги. Зваживши всі за і проти, можна сміливо йти на консультацію. Зазвичай у більшості салонів Тернополя вона – безплатна.

Важливо вже при першому візиті зважати на чистоту в закладі. Тут має бути охайно і чисто. Тату-майстерня, як і салон краси чи перукарня, повинен мати добре освітлення, а персонал – піклуватися про своїх відвідувачів.

Не соромтеся запитувати про те, як стерилізують інструменти, які матеріали є одноразовими та як відбувається сама процедура. Адже існує ризик не лише виникнення алергічних реакцій, а й занесення небезпечних інфекцій. Таке трапляється, коли майстри використовують нестерильні та неякісні матеріали. Ось чому важливо йти туди, де вам гарантують безпечний результат.

Які ціни на послуги тату майстрів у Тернополі?

Щодо цін, то всі заклади повинні мати і пред’являти відкрито прайс на свої послуги. Якщо ви бачите, що ціна на послугу суттєво відрізняється від середньої, це має насторожити. Можливо, майстер використовує менш професійне обладнання чи дешеві матеріали.

Безболісність виконання процедури – це ще один нюанс, на який варто орієнтуватися. Адже нині технології та методики дозволяють максимально знизити больові відчуття. Татуювання не повинно стати справжнім випробуванням на вашу стійкість.

У гарних студіях татуювальники мають готові ескізи робіт, які можуть запропонувати вам. Однак це не значить, що ви повинні задовольнятися заготовкою. Ваші побажання та індивідуальність мають бути в пріоритеті, тож попросіть майстра створити оригінальний ескіз на запропонованих прикладах. Хороші майстри ніколи не копіюють чужі роботи!

Якщо говоримо про татуаж брів чи губ, наприклад, то тут також важливо узгодити наперед форму, колір пігменту, аби отримати той результат, на який сподіваєтесь.

Після нанесення татуювання спеціаліст повинен дати вам інструкції по догляду й детально розповісти про період загоєння. Корекцію робіт в разі потреби переважно мають виконувати безкоштовно, хоча і про це необхідно уточнювати перед процедурою.

Як підготуватися до процедур у тату салоні?

Підготовку до процедури варто починати за кілька днів.

За два – три дні до того:

  • пийте достатньо води, адже це зробить шкіру більш еластичною, загоєння відбуватиметься краще;
  • на місце, де буде тату, потрібно наносити зволожуючий крем;
  • перед процедурою не варто перевантажувати м’язи, адже це може провокувати зайві больові відчуття;
  • майстри не рекомендують голити обрану ділянку перед процедурою, зазвичай роблять це самостійно;
  • не засмагайте, не робіть хімічні пілінги перед процедурою;
  • не вживайте алкоголь і медикаменти, які можуть вплинути на якість роботи.

Пам’ятайте: ваші здоров’я, краса та безпека – це головне. Ви заслуговуєте на найвищу якість послуг та професійний підхід  майстром до своєї роботи.


Читати також