17-04-2023 Розваги 638

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 16.04.2023

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 16.04.2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

65

Події, про які йдеться розповідь, відбувалися дуже давно... 65 мільйонів років тому. Міллс, житель планети Сомаріс, наймається пілотом зорельоту Zoic 3703 у дворічну дослідницьку експедицію з метою заробити гроші на лікування доньки. Під час льоту зореліт потрапляє у хмару астероїдів та терпить аварію. Після катастрофи на невідомій планеті пілот Міллс швидко виявляє, що всі члени експедиції загинули, крім однієї дівчинки. Міллс і Коа, що вижили, повинні дістатися рятувального модуля через незнайому місцевість, що кишить небезпечними доісторичними істотами, що мешкають на планеті Земля 65 мільйонів років тому.

Марлоу / Marlowe

Бей-Сіті, Каліфорнія, 1939 рік. Загадкова блондинка наймає приватного детектива Філіпа Марлоу, щоб він знайшов її зниклого коханця. Материй детектив ще не підозрює, що це, здавалося б, проста справа незабаром стане для нього смертельно небезпечною.

Ведмідь під кайфом / Cocaine Bear

1985 рік. З літака, що пролітає над лісами штату Джорджія, наркокур'єр викидає кілька пакетів кокаїну, частину з них знаходить ведмідь і з'їдає вміст. Тварина приходить в шаленство, і тепер усім туристам, рейнджерам і бідолахам, які випадково трапляються йому на шляху, сильно не пощастить.

Як син мені / Comme Mon Fils

Дитина кинута матір'ю, зустрічає бандита-втікача, який вирішує взяти її з собою. Між пограбуваннями банків, загрозою з боку поліції та безперервною втечею чоловік і дитина навчаться ставати батьком і сином, любити один одного і бути нерозлучними.

Колісниці вогню / Вогняні колісниці / Chariot

Гаррісона протягом багатьох років переслідує один і той же дивний сон. Погодившись на експериментальне лікування в корпорації з вивчення переселення душ, він потрапляє в руки до ексцентричного психіатра Карні. Але трапляється непередбачене під час сеансу терапії відбувається системний збій.

Після сонця / Aftersun

Головна героїня Софі згадує відпустку двадцятирічної давнини, яку вона провела разом зі своїм батьком у Туреччині наприкінці 1990-х. Перебираючи спогади, реальні та уявні, героїня намагається поєднати у своїй пам'яті образ того батька, яким він був для неї в дитинстві, з тією людиною, якою він став зараз... Фільм був визнаний Національною радою кінокритиків США одним із найкращих фільмів у 2022 році і посів перше місце у рейтингу найкращих фільмів року за версією журналу Sight and Sound.

Гарна людина / A Good Person

Через роки після того, як Еллісон потрапила в аварію, що спричинила загибель людини, вона налагоджує стосунки зі своїм потенційним свекром, який допомагає їй упоратися з трагедією.

Вінні-Пух: Кров і мед / Winnie the Pooh: Blood and Honey

Компанія дівчат приїжджає на вихідні до Стоакрового лісу. Але відпочинку та веселостям приходить кінець, коли до їхнього будинку вриваються кровожерливі монстри. Вінні та П'ятак не змогли пережити зраду Крістофера Робіна і, втративши довіру та любов до людей, стали винищувати всіх, хто опиниться в їхньому лісі.

Усередині / Inside

Нью Йорк. Пограбування йде не за планом, і Немо, котрий займається крадіжками творів мистецтва, виявляється замкненим у розкішному пентхаусі.

Біжу до тебе / Corro da te / I Run to You

Джанні - професійний спокусник, але його життя повністю змінюється, коли він знайомиться з К'ярою, красунею в інвалідному візку.

Безкрайній басейн / Infinity Pool

Джеймс та Ем Фостер відпочивають на райському курорті за системою «все включено». До їх послуг шикарний люкс, захоплюючі екскурсії, казкові пляжі та панорамний басейн, що зливається з океаном. Але перенасичених надмірностями та багатством героїв манить щось інше, небезпечне та спокусливе, що знаходиться за межами їхнього раю.

1976

Чилі, 1976 рік. Священик просить Кармен подбати про молоду людину, яку він таємно вкриває. З цього моменту спокійне життя жінки різко починає змінюватись.

Астронавт / Linoleum

Кемерон, ведучий телевізійного шоу, виріс у тіні свого успішного батька - відомого вченого. Якось він нарешті вирішує здійснити свою дитячу мрію — полетіти до космосу. І тому він розпочинає роботу над створенням космічної ракети. Але коли в його житті раптово відбувається низка сюрреалістичних подій, він починає сумніватися у природі реальності.


Читати також