30.10.2023
Культурна країна
eye 585

Дорошенко Катерина. Вчитель, який змінив моє життя

Дорошенко Катерина. Вчитель, який змінив моє життя

«Війна…» саме це слово я почула вперше, коли прокинулася вранці 24 лютого 2022 року. Перші секунди я мовчала і те, що вимовила, було «Як?..». Я не могла повірити, що країна, з якою колись ми були майже одним цілим, не змогла виконати свою обіцянку захищати нас. Я зрозуміла, що в нас немає іншого виходу, як перемогти та довести всьому світу, що ми незламна нація! Прикладом цього є те, що українці не впали у відчай, вони не побоялися висловлювати свою думку та захищати рідну країну. Всі, як один, почали допомагати визволяти Україну   кожен міг знайте своєї місце: одні стали до лав ЗСУ, інші – рятували життя, решта почали волонтерити.

Відтоді я пишаюся своєю країною, своєю нацією. На це є багато підстав, але головне те, що українці могли здатися, та  вони не зробили цього. Вони стали на захист, багато пожертвувало своїм життям, але обрали незалежність і свій рідний прапор.

Справжні герої-українці стали моїми вчителями у період війни, вони навчили мене ніколи не здаватися, йти вперед, цінувати те, що маю, розуміти сенс життя та не тільки вірити, а й докладати усі свої сили, щоб наблизити перемогу. Дякую вам за науку. Я здібна учениця, я засвоїла  ваші уроки , і зараз своїми діями  на відмінно складаю екзамен на справжнього патріота своєї країни, вільної і незалежної України.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up