Відгуки про корейську косметику

Відгуки про корейську косметику

З корейською косметикою я познайомилася п'ять років тому, і до сих пір не уявляю, як жила раніше без «чудо-штучок» і «паличок-рятівничок». Усі засоби замовляю на сайті офіційного постачальника за цим посиланням. Ось невеликий список необхідних речей, які, на мій погляд, мають бути в кожної. Все це працює, перевіряла і багато разів особисто. Ефект з'явиться не відразу, але головне - не лінуватися і регулярно використовувати, тоді результат приємно здивує.

1. Корейські патчі для очей. Практично кожна жінка хоче прибрати мімічні зморшки, а якщо про зморшки поки що мало хто замислюється, то ранкові набряки й синці під очима ліквідувати хочуть усі. Патчі для очей - це подушечки гідрогелю (желеподібна маса, що містить неймовірну кількість корисних речовин, від плаценти до рослинних екстрактів). Як правило, патчі просочуються косметичним складом з високою концентрацією активних речовин, який часто не поступається за насиченістю потужним антивіковим або зволожувальним сироваткам. Склад компонентів різноманітний. Для відновлення і зміцнення шкіри використовують олії, вітаміни і пантенол, для боротьби зі зморшками - антиоксиданти, для підвищення пружності шкіри - пептиди, для заспокоєння і зняття подразнення - екстракти ромашки, алое і подорожника. Патчі приклеюються під нижню повіку на 20-30 хвилин. Зручно - вони не злітають, не сповзають і можна сміливо займатися своїми справами.

Лайфхак: поки фарбуєшся, тіні обсипаються на патч, потім відклеїла - і ніякого «бруду». Не треба зайвий раз витрачати час на поправлення макіяжу.

2. Альгінатна маска. Альгінову кислоту добувають із бурих морських водоростей. Властивості альгінату полягають у тому, що, змішуючись із водою, він утворює гель, де міститься безліч мінеральних речовин, вітамінів і білків. Завдяки їхньому вмісту, альгінатні маски мають виражений ефект ліфтингу, зволожують і живлять шкіру, стимулюють обмінні процеси і вироблення колагену. Суть: розмішуєш білий порошок з водою, потім цю масу накладаєш на обличчя, шию і зону декольте. Вона застигає. Хвилин тридцять тримаєш, потім знімаєш пластом, виходить гіпсова маска. Ефект моментальний - шкіра гладенька, зволожена, дрібні зморшки розгладжуються. Ця послуга в косметологічних салонах коштує пристойних грошей. Щоб заощадити, краще процедуру робити в домашніх умовах.

Лайфхак: Альгінат - прекрасний провідник. Тому перед нанесенням під неї найкраще наносити сироватку або есенцію. Це посилить властивості засобу.

3. Равликовий крем. Моя любов до корейської косметики почалася саме з нього! Вперше в житті від крему я побачила результат. Відтоді, чим би я не користувалася, завжди запитую себе, чи є результат? Крем для обличчя з равликовим муцином захищає шкіру від негативного впливу довкілля, допомагає шкірі залишатися зволоженою і сяючою. Бореться зі зморшками, освітлює пігментацію, звужує пори. На косметичному ринку равликових кремів представлена величезна різноманітність. Єдине, що треба знати під час купівлі, ціна вища - значить муцину багато, відповідно, дорожче.

Лайфхак. Можна сміливо використовувати як базу під макіяж.

4. Гелі. Просто must-have у кожному домі. Універсальний зволожувальний гель об'ємом 300 мл. Існують з равликом, кактусом, алое, огірком, бамбуком тощо. Відновлює, пом'якшує і захищає шкіру. Можна використовувати як основу під макіяж, як нічний/денний легкий крем, як маску і для обличчя та волосся, як освіжаючий гель для тіла.

Лайфхак. Гель відмінно заспокоює чутливу шкіру й інтенсивно зволожує, можна сміливо використовувати його як крем після гоління. Чоловікам теж буде корисний, а користування удвох буде економічніше.

5. Гідрофільна олія. Догляду за обличчям корейці присвячують багато часу і коштів. Процедура домашнього догляду налічує до десяти засобів. Перший етап найнеобхідніший - це очищення. Як правило, для цієї процедури використовують спеціальний крем або гідрофільну олію. Гідрофільна олія - це відносно новий продукт, який допомагає якісно видалити макіяж, зовсім не нашкодивши твоїй шкірі і наситивши її вітамінами. Така олія підходить і для повік, і для зняття тонального крему. Для нас, європейців, використання подібного засобу незвичне - на суху шкіру чистими руками втираєш кілька крапель олії, розмазуєш все це по обличчю кілька хвилин, потім змиваєш водою. Якщо подолати стереотипи, то можна побачити ідеально чисте обличчя. Засіб не забиває пори, що важливо.

Лайфхак. Тим, хто робить складний макіяж або мейк для фотосесії - він просто необхідний!!!

6. Кисневі пілінги. Один, а краще два рази на тиждень необхідно робити пілінг. Корейці придумали очищати шкіру щадним способом - за допомогою кисневого пілінгу-скатки.

Він видаляє омертвілі клітини і забруднення. Містить кисень і гіалуронову кислоту. Покращує колір обличчя і циркуляцію крові, надає шкірі здорового і сяючого вигляду. Суть його полягає в такому - тонким шаром наносиш на обличчя, потім все це починає пузиритися, розтираєш пальцями і бачиш, як на руках залишаються шматочки твоєї шкіри. Причому після пілінгу (це важливо!) немає почервоніння, і він не деформує шкіру на відміну від скрабів. Ця процедура замінює салонний догляд.

Лайфхак. Після пілінгу бажано використовувати альгінатну маску. У цьому поєднанні результат приголомшливий!

7. Тканинні маски. Часто їх називають експрес-засобом: щоб привести себе до ладу, достатньо покласти на обличчя маску і потримати 20 хвилин. Активна сироватка за цей час проникне в глибокі шари шкіри, і після закінчення процедури обличчя матиме доглянутий і помолоділий вигляд. У таких засобах міститься велика кількість сироватки, насиченої корисними речовинами. Тканинні маски можна використовувати в будь-який час доби. Вранці засоби в складі масок глибоко зволожують шкіру і вирівнюють її тон - обличчя готове до нанесення макіяжу. Увечері тканинна маска зніме втому, освіжить обличчя, підготує його до сну і замінить нічний крем.

Лайфхак. Використовувати тканинну маску під час довготривалих перельотів.

І наостанок порада: перш ніж купувати будь-який косметичний засіб, необхідно замислитися про фірму, яка його виробляє. Чи є у компанії науково-дослідні інститути або лабораторії? Витрачає вона гроші здебільшого на рекламу чи на розробку і поліпшення своєї продукції? Отримавши відповіді на ці запитання, на перший план вийде співвідношення якості, ціни і не викинуті на вітер гроші.


Читати також