Найважливіші вітаміни для жінок Оrthomol

Найважливіші вітаміни для жінок Оrthomol

Вітаміни дуже важливі для жіночого здоров'я – як у вигляді натуральних поживних речовин, так і у вигляді добавок. Приймання потрібної кількості вітамінів може допомогти вам підвищити рівень енергії, покращити зовнішній вигляд шкіри та волосся і навіть знизити ризик захворювань. Деякі вітаміни для жінок варто приймати протягом усього життя, а інші рекомендовані для певних вікових груп.

Який вітамінний комплекс варто приймати жінкам?

Перед тим, як купити вітаміни, варто врахувати, які потреби свого організму ви хочете задовольнити та на якому етапі життя ви перебуваєте. Вітаміни та мінерали для жінок можна розділити на кілька категорій. Особливу потребу у вітамінах мають вагітні жінки, жінки в період менопаузи, фізично активні жінки та жінки, які дотримуються дієти.

  • Молоді жінки повинні зосередитися на вітаміні B, який підтримує розвиток клітин, і вітаміні C, який підтримує роботу мозку, наприклад, під час інтенсивного навчання.
  • Жінки після 40 років повинні подбати про присутність у раціоні вітамінів, які підтримують здоров’я та молодість (A, C та E), а також вітаміну K, який забезпечує, серед іншого, правильне згортання крові.

Вітаміни та добавки для краси

німецькі вітаміни «Ортомол»

Гарне волосся та нігті – мрія кожної жінки. Досягти бажаного ефекту допоможуть німецькі вітаміни «Ортомол». Ось які вітаміни для волосся та нігтів варто приймати:

  • Вітамін Е називають вітаміном молодості. Він пригнічує розмноження вільних радикалів, які відповідають за процес старіння шкіри. Крім того, він захищає епідерміс, а при сильній сухості шкіри засоби з цим вітаміном можна використовувати місцево як сироватку. Вітамін Е чудово працює як внутрішньо, так і зовнішньо (від шрамів, розтяжок і зморшок).
  • Вітамін В — ще один вітамін для краси, дефіцит якого може призвести до поганого стану волосся. Він стимулює клітини, що утворюють волосяний стрижень, виробляти кератин та відповідає за зволоження волосся.
  • Вітамін С – його присутність у раціоні особливо важлива влітку, адже він допомагає шкірі захищатися від УФ-випромінювання. Вітамін С варто приймати вранці, оскільки він прискорює метаболізм, а отже допомагає втратити зайві кілограми. У разі виникнення проблем зі зміною кольору шкіри, вітамін С приходить на допомогу, освітлюючи пігментації та вирівнюючи тон.

Вітамінні добавки при менопаузі

Під час менопаузи варто починати день з чашки меліси або шавлії. Добавки для менопаузи часто містять дуже популярну нині ашвагандху, яка допомагає відновити душевну рівновагу та усуває проблеми зі сном.

Також не варто забувати про вітамінно-мінеральні добавки, які можна придбати на сайті https://orthomol.life/. У цей період підвищується ризик розвитку остеопорозу, тому так важливо приймати вітаміни D і K2, які подбають про кістки. Вітамін Е знімає неприємні припливи жару під час менопаузи. У групу вітамінів при клімаксі також входять вітаміни А і В, які допомагають підтримувати організм в хорошому стані.

Унікальна перевага Ортомола: ортомолекулярна формула

Окрім вищеописаних переваг, вітамінний комплекс "Ортомол" має унікальну особливість, якої немає у інших брендів: ортомолекулярну формулу.

Що таке ортомолекулярна формула?

Це науково обґрунтований підхід до розробки вітамінних комплексів, який ґрунтується на принципі оптимального дозування вітамінів та мінералів. Цей принцип передбачає, що до складу комплексу включаються лише ті поживні речовини, які дійсно необхідні організму, у кількостях, максимально наближених до природних.

Переваги ортомолекулярної формули:

  • Максимальна ефективність: завдяки оптимальному дозуванню вітаміни та мінерали з комплексу "Ортомол" легко засвоюються організмом і мають максимальний ефект.
  • Безпека: ортомолекулярна формула гарантує, що вітаміни та мінерали не накопичуються в організмі і не шкодять здоров'ю.
  • Відсутність побічних ефектів: завдяки використанню натуральних компонентів та оптимальному дозуванню вітаміни "Ортомол" практично не мають побічних ефектів.

Ортомолекулярна формула - це те, що робить вітамінний комплекс "Ортомол" унікальним і по-справжньому корисним для вашого здоров'я.

Увага, стаття інформаційна. Перед застосуванням тієї чи іншої поради проконсультуйтеся з лікарем!

Читати також


up