Добірка книг Малюки «Що почитати за літо?» Видавництво Ранок

Добірка книг Малюки «Що почитати за літо?» Видавництво Ранок

«Вусаті-полосаті-хвостаті» Рінат Курмашев

«Вусаті-полосаті-хвостаті» Рінат Курмашев

Що бачить білка уві сні? Про що думає кішка, дивлячись на місяць? Ви перестали ставити собі несподівані питання? А ваші діти?

Багато незвичайних відповідей і чудесних історій сховано під цією обкладинкою. Їхні герої — звірі — великі і маленькі, дикі та свійські, добрі й хитрі живуть поряд із нами чи в далеких країнах, пищать, мукають або гавкають… Вони так само, як діти, про щось мріють, чогось бояться, пишаються своїми успіхами. І про всіх автор Рінат Курмашев розповідає з добрим гумором, пам’ятаючи, про що цікаво почути кожному малюкові.

«Вчимося дружити»  Евгений Новицкий

«Вчимося дружити»  Евгений Новицкий

Що таке дружба? Як роблять справжні друзі? Що робити, якщо у твого кращого друга з’явився інший кращий друг? Ця книга — збірка віршів про дружбу для дітей. Всередині ви знайдете добрі й веселі, кумедні і сумні вірші Вони розкажуть дитині, що таке дружба і як це — вміти дружити. Слухаючи теплі історії з повсякденного життя, малюк дізнається, як заводити нових друзів і ніколи не втрачати старих друзів.

«Ми їдемо, їдемо, їдемо...» Ірина Сонечко

«Ми їдемо, їдемо, їдемо...» Ірина Сонечко

Яка машина найкраща? А яка — найпотрібніша? Куди веде канатна дорога? Для чого нам світлофор і що робить на дорозі зебра?

Усі машини на світі: вантажівки та легкові, трактори і грейдери, підіймальні крани й підводні човни — залюбки познайомляться з вашим малюком і розкажуть про себе. У цій збірці понад 60 довгих і коротких, веселих та повчальних віршів Ірини Сонечко, які легко читаються і є цікавими навіть для найменшеньких дітей.

 «Хочу все знати!» Геннадий Меламед

 «Хочу все знати!» Геннадий Меламед

Радісно вчитися читати й рахувати? Слухатися старших, поводитись, як дорослий? Навчання може бути цікавим!

Багато корисних і веселих віршів ховається під цією обкладинкою. Тут зібрані не просто найкращі вірші Геннадія Меламеда, а ті з них, які допоможуть дитині легко вивчити літери та цифри, навчать розв’язувати задачки, відгадувати загадки, познайомлять із формами й кольорами, правилами поведінки та ввічливості і, звичайно ж, навчать дружби та порозуміння.


Читати також