Підсумки фестивалю «Казкове місто» 2017

Підсумки фестивалю «Казкове місто» 2017

Кожного року в період з 11 по 20 серпня ви маєте змогу відвідати фестиваль «Казкове місто», це міжнародний фестиваль саморозвитку та творчості, який проходить недалеко від Одеси в с.м.т. Чорноморське. В цей період «Казкове місто» заповнюють «казкові жителі», люди яким тісно в кам’яних джунглях, які прагнуть саморозвитку та ясності в думках.

Формат фестивалю зосереджений на розвитку та позитивному сприйнятті всього, що тебе оточує. Казкове місто складається з великої кількості різнопланових видів та методик розвитку, саме в цьому різноманітті і доповнюється внутрішній світ особистості.

Щодня, розпочинаючи день разом із сходом сонця, ви маєте змогу відвідати майстер класи для душі та тіла:

Великий вибір йога практик: хвильова йога, джайна йога, йога інтенсивного дихання, хатха йога;

Декілька видів масажу: аювердичний масаж, енергетичний масаж, класичний, тайськи та римський масаж.

На дозвіллі є можливість відвідати хенд – мейд ярмарку, фаєр шоу, концертні програми, барабанні джеми та багато іншого. На території фестивалю працює лише вегетаріанська кухня, яка подарує відчуття легкості та повної гармонії з природою.

Найбільш відомі та популярні майстри завжди збирають натовп навколо себе і заворожують вправністю та досконалістю своїх занять, серед яких:

1. Звукова терапія від LSD (LabSoundDesign ) дозволяє поринути в себе і заглибитись у свій світ та насолоджуватися звуковим сеансом. Харизматичні учасники цього гурту не залишать байдужим жодного присутнього, та подарують радість та відчуття блаженства

2. Тан Зан Рин Чин – майстер даоських практик. Його заняття наповнюють енергією та надають тонус на цілий день.

3. Mamuka – барабани п’яти стихій. Під звуки його барабанів ви зможете прислухатись до свого внутрішнього ритму, ознайомитись з ритмом свого життя, пізнати ритм свого серця, позбутися негативних переживань, і навіть позбавитися стресу.

4. Ендрю Флешел навчить вас бути сильнішими, протистояти цьому світу і міцно тримаючись на ногах, долати найважчі перепетії, які випали на вашу долю.

5. Ярослав Мудр Воронцов навчить як правильно будувати сім’ю, відпускати всі буденні образи, бути чесними зі своєю половинкою та жити в гармонії з собою та один з одним.

6. Відпочити і тілом, і душею допоможе клуб народних традицій «Лукоморье». Ви отримаєте нагоду поринути з головою в хороводи, танці та завзяті ігри і знову відчути себе дитиною.

7. Пізнати науку думки, зрозуміти її і навчитися ефективно використовувати у житті допоможе Віктор Казна Що, який має чималий практичний досвід, відкрив власну школу прикладної народної психології і словянських бойових мистецт - «Просвітлення».

Це лише невелика частина майстрів, які урізноманітнили досить насичену програму «казки». Всі дні фестивалю щільно розписані і багаті різноманітними майстер класами, але в цьому яскравому потоку подій ти відчуваєш все більший і більший приплив енергії та сил.

Для тих, хто відвідує «казку» не вперше, фестиваль став вже рідним домом, проте саме поняття дому дуже відносне. Дім – це те місце, де нам добре, затишно та спокійно. В основі цього фестивалю закладено родинну атмосферу, завдяки якій зникає замкнутість і кордони у спілкуванні, а також сприйнятті інших людей. Саме це я можу сказати про фестиваль «Казкове місто». Незважаючи на різноманіття культур, світоглядів та релігій, всі мають спільну мету – пізнати себе та світ в усіх його вимірах та проявах.

В завершенні хочу зазначити унікальне місце проведення фестивалю на березі моря серед мальовничого лісу в оточенні неймовірної природи та щирих і відкритих людей. Тому не проґавте можливість відвідати 30-й ювілейний міжнародний фестиваль «Казкове місто» наступного року.


Читати також