Пори року — «розглядайка» з секретом

книга Пори року Василя Федієнка

Якщо у вашій родині зростає милий карапузик, якому вже виповнилося два роки, час збагатити його багаж знань відомостями про сезони року. У пригоді батькам стане оригінальне видання від письменника, автора численних розвивальних посібників, Василя Федієнка «Пори року». Цікаві, різнобарвні сторінки познайомлять малят із основними змінами у природі. «Родзинкою» книжки є спеціальні перекидні малюнки, які неодмінно зацікавлять крихітного читача, адже діти так полюбляють різноманітні інтерактивні елементи.

Географічне положення нашої держави сприяє вдалому вивченню сезонних особливостей: Україна знаходиться у помірному кліматі Північної півкулі, завдяки чому можна простежити виражені відмінності між порами року і розповісти про них дитині. А чудова книга стане в пригоді, щоб закріпити знання юного дослідника про погоду та сезоні види активності людини.

Українська природа залюбки демонструє достатньо чітку зміну сезонів, тож гріх не використати розмаїття рідного краю для того, щоб пояснити крихітці різницю між квітучою весною та золотою осінню, або ж між лагідним літом і сніжною зимою.

Роздивляємось та навчаємось

Якщо ви вважаєте, що можете просто купити дану книжечку, швиденько погортати її разом з дитиною та поставити на полицю, ви дещо помиляєтесь. На останній сторінці видання містить корисні рекомендації для батьків, які допоможуть перетворити банальне розглядання малюнків у захоплюючий навчальний процес. Книга про сезони — це справжня школа поповнення словникового запасу, розвитку мовлення, спостережливості, пам’яті та уваги. Художниця Марина Пузиренко створила яскраві, деталізовані ілюстрації, які чудово розкриють малюкам різноманітність рослинного та тваринного світів й особливості кожної пори року. Взаємодіючи з книгою, дитина зможе:

  • Знаходити відмінності
  • Вивчити назви рослин, тварин, кольорів
  • Познайомитись з діяльністю людини протягом певного сезону
  • Сформувати просторову орієнтацію

Пори року для дошкільнят стануть вірним помічником у пізнанні навколишнього світу та підказкою для дорослих, як можна стимулювати розвиток дитини під час перегляду ілюстрацій. Книга буде прекрасним подарунком для малюка та вдалим доповненням до дитячої бібліотеки. Окремий бонус — достатньо демократична ціна видання. Скоріше за все, цей витвір пана Федієнка швидко потрапить до команди улюблених книжок вашої крихітки, адже навчальний матеріал у ньому подається доступно та нестандартно, а на барвистих сторінках так цікаво відшукувати відмінності, використовуючи перекидні клапани.

Найкраще — дітям

Видавництво Школа пропонує цілу плеяду розвивальних книг на картоні для дошкільнят. Ці друковані «друзі» здатні витримати атаки крихітних пальчиків. І хоча й припадуть до душі малечі, проте не ризикують бути зачитаними до дір у буквальному сенсі, адже вироблені з високоякісного матеріалу, який із честю витримає перевірку на міцність.

Наше видавництво докладає максимальних зусиль для того, щоб українці були відомі у світі як народ, який любить читати, а також, щоб довести, що навіть в епоху гаджетів книга не втрачає своєї актуальності. Дружна команда невтомно працює аби створювати цікаву, привабливу і корисну продукцію, асортимент та ціни якої могли б завжди приємно здивувати найвибагливішого читача.


Читати також