Доповнення щоденного раціону здоровими батончиками

Шоколадні батончики без цукру

Протеїнові та енергетичні батончики — популярний перекус не лише серед спортсменів та тих, хто хоче схуднути, а й діабетиків. Якщо ви не можете відмовити собі в солодкому, то здорові батончики стануть відмінною альтернативою шкідливим солодощам. iоколадні батончики без цукру FIZI – це чудовий варіант забезпечити організм додатковим білком і калоріями у ситуаціях, коли повноцінний прийом їжі неможливий.

Коли найкраще їсти здорові батончики спортсменам?

Найгірше, що ви можете зробити, це піти на тренування, коли відчуваєте голод. У такій ситуації похід до спортзалу не буде ефективним, і ви швидко відчуєте втому та нудьгу від фізичних вправ. Батончики FIZI – це простий, швидкий та дуже смачний перекус. Навіть якщо ви перебуваєте на жорсткій дієті, час від часу вживання такого батончика неодмінно покращить ваш настрій. Такі ласощі завжди варто мати у своїй спортивній сумці.

Найкращий час для споживання білкового чи енергетичного батончика – після тренування. У спортсмена є годинне вікно, більш відоме як «анаболічне вікно», протягом якого потрібно доставити білок і вуглеводи до м’язів, щоб допомогти їм швидше відновитися та збільшитись у розмірі. Також здорові батончики можна споживати за одну-дві години до фізичних занять – це гарантує, що організм метаболізує все, що йому потрібно для продуктивного тренування.

Здорові батончики обмежують цукор та калорії в раціоні

Дієтичні батончики без цукру – це фантастична ідея швидкого та смачного, і водночас справді корисного перекусу. Якщо ви намагаєтеся значно скоротити або навіть повністю виключити цукор зі свого раціону, завжди перевіряйте склад продукту перед покупкою тих чи інших ласощів. Завдяки цьому ви будете впевнені, що не споживаєте шкідливі інгредієнти, а значить подбаєте про свою фігуру та здоров'я.

Ви можете спробувати батончики різних смаків, аби обрати ваш улюблений. Великий асортимент корисних батончиків пропонує український бренд FIZI. Для любителів здорового харчування створено дві лінійки цього продукту:

  • PROTEIN – коли треба швидко підзарядитися білком.
  • GUILTY PLEASURE – коли просто хочеться корисного солоденького.

FIZI – ідеальні батончики для школярів, студентів і представників різних професій.

Крім смакових і корисних для здоров'я властивостей, батончики FIZI також призначені для того, щоб брати їх із собою в подорожі, на роботу, в школу чи університет. Такий невеликий перекус не займе багато місця в рюкзаку чи сумочці та обов’язково стане у пригоді, коли ви зголоднієте.


Читати також