Співачка LADA розказала, як потрапила на роль ведучої телеканалу МУЗВАР

Співачка LADA розказала, як потрапила на роль ведучої телеканалу МУЗВАР

У спілкуванні з нами співачка LADA поділилася історією, як здобула роль телеведучої у новій програмі телеканалу "МУЗВАР", які складнощі виникають під час зйомок і як вона з ними справляється. Також ми дізналися, коли ми зможемо почути музичні новинки від співачки та які творчі плани LADA має на найближчий період.  

Знаємо, що зараз ви є ведучою шоу «Гучна прем‘єра», розкажіть як ви потрапили на цю програму ведучою?

Тут все доволі просто. Я почула, що проводиться кастинг на передачу від телеканалу "МУЗВАР", повірила в себе та пішла на кастинг. На ньому я поспілкувалась з командою, прочитала текст, який мені дали і пізніше повідомили, що я пройшла. Так і стала ведучою на цій передачі, чому дуже рада. 

Чи звикли ви вже до нового амплуа і що для вас є найважчим?

Я не можу сказати, що в мене з'явилось нове амплуа. Коли ми ведемо передачу, то в більшості це все побудовано на імпровізації, тому з моменту, як я стала ведучою, не відбулось ніяких змін, це просто новий досвід роботи для мене. Найважчим, напевно, є те, що я ніколи раніше не вчилась правильно говорити, тому коли ми беремо інтерв'ю у наших гостей, дуже часто в мові з'являються діалекти, русизми. Звичайно, зараз я працюю над помилками, і з кожною передачею стараюсь удосконалити свої розмовні здібності, але для мене зараз це є найважчою проблемою.

Вашим співведучим у телешоу є TikTok-діва Андрій Черепущак, чи плануєте ви створювати сумісний контент?

Зараз я всіх карт розкривати не буду, але дійсно ми з Андрієм плануємо дещо цікаве для вас, тому слідкуйте та підписуйтесь на наші соціальні мережі. Скоро на вас чекає багато цікавого контенту. 

Ви – співачка, знаємо, що у вас є власні пісні. Коли ми побачимо вас в програмі не тільки як ведучу, а ще і як гостю, яка буде презентувати свою пісню та кліп на неї?

Якраз зараз я знаходжусь у процесі створення нової пісні, і це дуже важливий для мене проєкт, я вкладаю в нього багато сил, часу та емоцій. Незабаром ми плануємо презентувати цю пісню, і я сподіваюся, що вам сподобається результат моєї роботи. Залишилось зовсім трішечки. 

Чи є артист, з яким би ви у майбутньому хотіли б зробити сумісну пісню?

Так, звичайно, я не маю абсолютно нічого проти співпраці. Я сама дуже кайфую, коли артисти колаборуються і випускають неймовірні хіти. З мого боку є багато артистів, з якими я хотіла и поспівпрацювати і зробити щось унікальне, цікаве.  Першим, хто мені спадає на думку – SKOFKA,  дуже люблю його творчість, тому хотіла б з ним записати сумісний класний трек, також мені дуже імпонує JERRY HEIL. Взагалі в нас зараз дуже багато талановитих артистів, і я думаю, що в майбутньому обов'язково будуть спільні релізи.

Ми знаємо, що ви полюбляєте читати книги. Чи є книга, яка перевернула ваш світогляд або сильно вплинула на вас?

Так, читати я люблю змалечку, книги завжди займали вагоме місце в моєму житті. Певної книги, яка б перевернула мій світогляд, немає. Коли я обираю, що буду читати наступним, завжди звертаю увагу на жанр, рецензії, відгуки. Тому кожна прочитана мною книга певною мірою залишила свій відбиток.

Що найбільше подобається в музиці та ролі телеведучої ? Назвіть по три пункти

В музиці мені подобається все, обожнюю її у всіх проявах. Для мене музика – це настрій, заряд енергії, виплеск емоцій. Вона посідає одну з найважливіших місць у моєму житті. У ролі ведучої мене, перш за все, захоплює можливість знайомства з новими цікавими людьми, дізнаватись про їхній творчий шлях, як вони досягали своїх цілей, як будували свою кар'єру, як вони далі просуваються. Ця інформація для мене є цінною, бо я також розвиваюсь в цій сфері і мені важливо аналізувати досвід інших артистів, щоб краще розуміти свої можливості. Я люблю жартувати по життю, тому мені подобається, що в нас зйомки проходять на легких, веселих та позитивних нотах, в розслабленій обстановці, де ми всі спілкуємось між собою і жартуємо. Це великий плюс, завдяки якому я від всього процесу отримую дике задоволення. 

Які у вас плани на найближчий час? Чого б хотіли досягнути?

Найближчим часом пріоритетом для мене є випуск своїх музичних новинок, познайомити людей з моєю музикою, творчістю. Хочу нею когось надихнути та зарядити, так само як музика заряджає мене. Хочу з людьми поділитись своїми думками, емоціями, переживаннями та створити між нами особливий зв‘язок – це для мене зараз головна ціль. 



Читати також


up