Лікування зубів у стоматологічній клініці Безпалюк: поширені хвороби, діагностика, методи

Лікування зубів у стоматологічній клініці Безпалюк: поширені хвороби, діагностика, методи

Догляд за порожниною рота є важливою процедурою для дорослих і дітей, яка збереже здоров’я зубів, красу посмішки, впевненість у собі. Організм людини не ідеальний, тому виникають проблеми, хвороби, в тому числі порожнини рота. Надати терапевтичну допомогу, інші стоматологічні послуги може фахова стоматологічна клініка з кваліфікованим колективом лікарів.

Поширені захворювання порожнини рота, методи лікування зубів

Від маленької плямки на емалі до ураження тканин зуба - один крок. Тому дуже важливо, крім ретельного догляду за порожниною рота, мінімум раз на рік відвідувати стоматолога для профілактичного огляду. Враховуючи ускладнення, які можуть виникнути від простого захворювання, діагностику та лікування має проводити лише фахівець. Лікарі-стоматологи клініки «Безпалюк» проведуть якісне лікування зубів дітям і дорослим за міжнародними стандартами, безболісно та безпечно.

Зубний біль хоч раз у житті турбував кожну людину. Захворювання, які викликають больовий симптом:

  • карієс (середній, глибокий);
  • пульпіт (запалення зубного нерва);
  • періодонтит (запалення коренів, спровокованих інфекцією).

Після візуального огляду, збору анамнезу, діагностики стоматолог-терапевт визначається з методом лікування:

  1. Карієс. Видаляються уражені тканини зуба, його форма відновлюється і реставрується.
  2. Пульпіт. Видаляється інфікований зубний нерв, ставиться пломба, проводяться реставраційні заходи.
  3. Періодонтит. Очищаються кореневі канали зуба, ставиться тимчасова пломба з лікувальним матеріалом. Після зняття больових симптомів, зуб реставрується.

Лікування зубів

Лікування допомагає відновити здоров’я зуба, а реставрація, яку проводять після нього, повертає привабливість посмішки. Сучасні матеріали, методи дозволяють пацієнту відтворити естетичну привабливість посмішки, відновити жувальну функцію, уникаючи серйозних проблем із зубами та щелепою. Стоматологічна клініка «Bezpaliuk» на Жилянській (Київ) пропонує великий спектр стоматологічних послуг дітям і дорослим. Кваліфіковані фахівці проведуть якісне терапевтичне, ендодонтичне лікування зубів, реставрують пошкоджені ділянки зубного ряду. Звертайтеся до нас за телефонами, вказаними на сайті, отримуйте консультацію, лікування, інші види допомоги та будьте здоровими. Обирайте тільки якісні стоматології з досвідченими професіоналами.


Читати також