30.10.2023
Культурна країна
eye 429

Максимчук Ксєнія. Вчитель, який змінив моє життя

Максимчук Ксєнія

    Кожна людина любить свою маму і захоплюється нею, адже хіба може бути інакше? Для мене моя мама – це ідеал і приклад для наслідування. Як би це банально не звучало, але це так і є! Не думаю, що хтось здивується, але я намагатимуся  пояснити, чому це саме так..Мама стала для мене ідеалом ще в глибокому дитинстві, коли вона вперше навчила мене те, чого я не вміла, і ось, уже 12 років, я не змінила свою думку, тому що досі вона мене навчає все нових та  нових речей, які я не знаю або не розумію. Мені дуже шкода тих людей, у яких немає мами. Здається, просто, неможливо встигати робити так багато справ одночасно. Але мама своїм прикладом доводить зворотне і, дивлячись на неї, я розумію, що можливо все, а значить, я також буду слідом за нею прагнути до досконалості.Мама для мене — світло надії, ліхтарик у темній ночі. Мама навчила мене любити, бути доброю до інших, навіть, коли вони мене ображають.

   У гімназії в мене все добре. Я просто не можу погано вчитися, бо тоді я підведу людину, яка мені довіряє й покладає на мене свої надії, — маму. Я її дуже люблю, тому не підведу!

   Я вважаю, що українські мами найсміливіші у світі, тому що виховали мужніх синів, які з гордістю йдуть захищати свою Батьківщину, тому що вірять у перемогу, вони моляться за своїх синів і не падають духом. Адже Материнська молитва найсильніша! І хай вона лунає в материнських душах і буде нашим Захисникам найщирішим оберегом! Бо з нами Бог і Україна! Слава Україні! Героям Слава!

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up