07-01-2024 Розваги 800

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 07.01.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 07.01.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Шлях до слави: Лянча проти Ауді / Race for Glory: Audi vs. Lancia

Історія знаменитого протистояння італійської «Лянчі» та німецької «Ауді». Битва двох концернів, двох філософій та двох легендарних машин, за кермом яких сиділи найкращі у світі пілоти. 20 трас у 12 країнах: дощ, сніг, гірські серпантини та вузькі вулички середньовічних міст. У хід ідуть всі хитрощі — жодна з команд не думає відступати. Переможець отримує все, хто програв, той миє машини.

Ламаючи нескінченність / Breaking Infinity

Ліам - науковий дослідник, який застряг у часі. У міру того, як його стрибки в часі стають дедалі екстремальнішими, його спрямовує у майбутнє таємничий старий, де він стає свідком кінця світу, якого він, можливо, став причиною.

Снігова спільнота / La sociedad de la nieve / Society of the Snow

1972 рік. Уругвайський літак терпить аварію в самому серці Анд, і тим, хто вижив, доводиться сподіватися тільки один на одного. Опинившись у пастці в одному з найнедоступніших місць на планеті, вони змушені вдаватися до крайніх заходів, щоб залишитися живими.

Ейлін / Eileen

За мотивами однойменного роману Відеси Мошфіг.
Дівчина на ім'я Ейлін уже якийсь час працює в колонії для неповнолітніх. Вона займає посаду секретарки та намагається з усією відповідальністю підходити до виконання своїх обов'язків. Зовсім недавно у них у колективі з'явилася нова співробітниця на ім'я Ребека. Через деякий час дівчата почали зближуватися і проводити разом практично весь вільний час. Але коли Ейлін розуміє, що тепер чекає від відносин із Ребекою чогось більшого, то починає побоюватися того, що може статися у майбутньому. Адже вже досить довгий час вона приховує один секрет і робить все можливе для того, щоб він не став надбанням громадськості. Інакше її життя буде повністю зруйноване.

Палац / The Palace

31 грудня 1999 року. Розкішний готель у Швейцарії та його гості-мільйонери готуються до найочікуванішого Нового року. Попереду ніч, повна найрізноманітніших примх, пороків і дивацтв багатих і знаменитих.

Мондо / Mondo 

Чи можна довірити штучному інтелекту писати історію свого життя?

Остання справа Містера Монка / Mr. Monk's Last Case: A Monk Movie

Детектив Едріан Монк, який страждає на обсесивно-компульсивний розлад і широкий спектр фобій, повертається, щоб розкрити свою останню справу, пов'язану з його падчеркою Моллі. Остання справа Містера Монка – повнометражне продовження детективного серіалу «Монк» із Тоні Шалубом у ролі чарівного поліцейського, який був змушений залишити роботу та стати приватним детективом через комплекс психологічних проблем.

Якби ти був останнім / If You Were the Last

Астронавти застряють удвох на космічному кораблі. Порятунку не передбачається, тож парочці доведеться зрозуміти, чи зближуватися їм, чи залишитися друзями.

Сімейний план / The Family Plan

Ден Морган дуже різноплановий: відданий чоловік, люблячий батько, успішний продавець автомобілів. А ще він колишній найманий убивця. Коли його наздоганяє минуле, він змушений взяти сім'ю, що нічого не підозрює, в унікальну подорож.


Читати також