Як і де вивчити англійську безкоштовно

курси англійської мови

Впевнене володіння англійською мовою необхідне багатьом. Так, знання іноземної мови відкриває безліч можливостей для особистісного та професійного розвитку. Щоб ефективно вивчати англійську без втрати мотивації, найкраще відвідувати заняття з репетитором або ж займатися на курсах з професійними викладачами, оскільки спеціалісти знають і застосовують навчальні методики, завдяки яким учні можуть швидко та з задоволенням опанувати іноземну мову. 

На жаль, не всі українці мають фінансову змогу навчатися у професіоналів. Водночас обмеженість доступу до якісної освіти здатна звузити можливості у сучасному глобалізованому суспільстві, тож мережа освітньо-культурних і волонтерських просторів Гончаренко центр пропонує рішення – безоплатні курси англійської мови для всіх охочих. 

​​Безкоштовна англійська в Гончаренко центрі 

В освітньому просторі ви зможете вивчити англійську мову з нуля безкоштовно або ж покращити вже наявні знання. Уроки проводять кваліфіковані фахівці, котрі застосовують найкращі методики викладання. Ви можете доєднатися до однієї з груп, враховуючи ваш нинішній рівень володіння мовою. Такий розподіл зробить навчання більш ефективним. Якщо ви не знаєте, який у вас рівень, пройдіть тест на сайті Гончаренко центру.

На уроках викладачі обговорюють різні теми та влаштовують цікаві дискусії. Це розвиває в учнів вміння висловлювати свої погляди іноземною мовою. Долучитися до курсів можуть усі охочі різного віку. Є заняття офлайн та онлайн. 

Викладачі освітнього центру націлені на опанування учнями різних навичок, як-от: 

  • аудіювання; 
  • говоріння; 
  • письмо; 
  • граматика. 

Такий підхід сприяє комплексному вивченню англійської мови. Після закінчення курсу кожен учень, який регулярно відвідував заняття, отримає сертифікат. Документ може стати у пригоді під час працевлаштування. 

Як записатися на безкоштовні уроки англійської мови

безкоштовні уроки англійської мови

Щоб записатися на безкоштовне вивчення англійської мови, переходьте на сайт Гончаренко центру, вибирайте ваш населений пункт і курс англійської мови, натискайте на «Записатися» і заповнюйте коротку форму зворотного звʼязку. 

Бронюйте просто зараз своє місце на безкоштовному курсі англійської мови, щоб уже незабаром розпочати навчання. Після кількох тижнів занять у Гончаренко центрі ви відчуєте суттєву різницю. Також ви можете записати на уроки свою дитину. 

До того ж, в освітньому просторі доступні й інші безоплатні курси, лекції та майстеркласи. Вибирайте ті, які вам до душі, і збагачуйтеся знаннями та досвідом разом з Гончаренко центром. 

Контакти:

  • +38 067 204 28 99
  • GoncharenkoCentre@gmail.com

Читати також