Видавничі плани на вересень 2023 Yakaboo Publishing

Видавничі плани на вересень 2023 Yakaboo Publishing

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

У видавництві «Yakaboo Publishing» виходять нові книжки.

ПРЕМ’ЄРИ

Чому мені ніхто не сказав? Як мамам захищати, лікувати та берегти своє тіло

Чому мені ніхто не сказав?

Емма Броквел

Емма Броквел, фізіотерапевт, що з 2012-го спеціалізується на фізіотерапії органів таза. Робота в  цьому напрямі переросла  у  справжню пристрасть після народження першої дитини. Розмови  з  іншими мамами показали їй, що дуже багато жінок після пологів страждають від дисфункцій тазового дна,  а  ще  —  не отримують потрібну інформацію та допомогу в таких випадках. Жінкам недостатньо розповідають про стан органів таза під час та після пологів,  і  що можна вилікувати або полегшити поширені, хоча  й  аномальні, симптоми. Емма зрозуміла абсолютну важливість післяпологової реабілітації  й  відтоді взяла на себе місію поширювати знання  й  рекламувати її (на основі доказової медицини) серед жінок, медиків та професіоналів  у  сфері фітнесу, які не спеціалізуються  в  цій галузі.

Дивовижні фокусники

Дивовижні фокусники  Лідія Коррі

Лідія Коррі

вік: Від 6 до 8 роківВід 9 до 12 років

Це яскраво ілюстроване видання про зародження, розвиток і сучасність мистецтва магії на прикладі історій восьми дивовижних фокусників — як усесвітньо відомих, так і менш знаних. Ви прочитаєте про автоматони — дивовижні механізми, які з давніх-давен зачаровували глядачів, а також про їхніх творців. Дізнаєтеся про чародіїв з Єгипту, Австрії, Франції, Великої Британії, США, Угорщини, Данії, Польщі, Китаю, Японії, які виступали в США та в усьому світі. Зокрема і про першу жінку-фокусницю Аделаїду Геррманн, про батька сучасної магії Жана-Ежена Робера-Удена та його палкого шанувальника, «короля кайданок» Гаррі Гудіні. Ви знайдете коротку біографію, прочитаєте захопливі історії та довідаєтеся про фірмові фокуси цих чарівників-новаторів.

Книга Розумників. РОБОТИ та ШІ

Книга Розумників. РОБОТИ та ШІ  Пол Вірр, Гарієт Расселл

Пол Вірр, Гарієт Расселл

ЦЯ КНИГА НАПОВНЕНА НАЙЦІКАВІШИМИ ФАКТАМИ ПРО РОБОТІВ ТА ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ. Прочитавши її ви станете справжнім розумником, який знає: які брудні та страшні завдання можуть виконувати тільки роботи, як наноботи можуть боротись із шкідниками всередині людського організму та чому самокеровані автомобілі рятують життя. Випробуйте свої технічні знання та спробуйте: побудувати робото-руку, яка може захоплювати предмети, зробити механічну стрибаючу жабку, спробуйте побити рекорд робота в баскетболі Не важливо, чи ти вчений-початківець, професіонал з програмування чи просто любиш роботів – ця книжка має багато цікавого для кожного розумника.

ДОДРУКИ ВЕРЕСНЯ:

Купи собі той довбаний букет: та інші способи зібратися докупи від тієї, котрій вдалось

Тара Шустер

В цій книжці авторка розповідає історію власного перевиховання та перетворення на чемпіонку з любові до себе. Завдяки простим щоденним ритуалам Тара змінила свою свідомість, тіло та стосунки і навчить вас, як:

  • вдавати вдячність, поки не відчуєте вдячності насправді,
  • розкопати та зцілити любов’ю свої приховані емоційні рани,
  • розпізнати несвідомі переконання-самообмеження і позбутися їх,
  • розвінчати внутрішнього недруга та захиститися від самокритики,
  • розпочинати кожен день наснажено, натхненно й з готовністю блищати,
  • створити собі життя, яке ви дійсно, абсолютно, в біса, обожнюватимете!

Тираж цієї книги видано із залученням коштів Гранту інституційної підтримки наданих "Українським інститутом книги".

Хуцпа. Чому Ізраїль став світовим центром інновацій та підприємництва

Інбал Аріелі

Відкрийте для себе таємницю того, як Ізраїль, крихітна країна з найбільшою у світі кількістю стартапів на душу населення, виховує покоління підприємців, що завойовують світові ринки й приносять істотні зміни. Ізраїль посідає третє місце у рейтингу інновацій Всесвітнього економічного форуму і залучає більше венчурного капіталу на душу населення, ніж будь-яка інша країна планети. Які чинники зумовили ці чудові досягнення, які секрети ізраїльських підприємців у галузі технологій можуть перейняти підприємці інших країн?

Інсайдерка у цій галузі, Інбал Аріелі не погоджується з поширеною думкою, що видатні економічні досягнення Ізраїлю є наслідком технологічного розвитку його армії. Більшою мірою Аріелі віддає належне вихованню ізраїльтян в культурі, яка підтримує творче мислення та ризик, в культурі, яка заохочує та винагороджує хуцпу, яка спонукає застосовувати революційні підходи до змін та інновацій. І саме в цьому полягає секрет економічного успіху країни. Розкриваючи унікальні способи, якими ізраїльтяни виховують молодь, дають їй освіту та прищеплюють національну культуру, книга «Хуцпа» пропонує неоціненну інформацію та перевірені стратегії успіху для підприємців-початківців, батьків, які виховують дітей, керівників бізнесу, провідників інновацій та політиків.

Подумай знову. Сила розуміння власного незнання

Адам Ґрант

Автор бестселерів «Оригінали» та «Давати і брати» цього разу досліджує мистецтво переосмислення: вміння ставити під сумнів власні думки та відкривати думки інших людей, щоб досягти бездоганності в роботі та мудрості в житті.

Інтелект прийнято розглядати як здатність думати та навчатися, однак в нашому стрімкому світі є інший набір когнітивних навичок, що значно важливіші, – вміння переосмислювати та розучуватися. У нашому повсякденному житті надто багато з нас надають перевагу комфорту переконаності проти незручності сумнівів. Ми розглядаємо суперечності як загрозу для нашого его, а не як можливість вчитися. Ми оточуємо себе людьми, які погоджуються з нашими висновками, коли нам слід тягнутися до тих, хто кидає виклик нашому мисленню.

Ця книжка закликає вас подумати знов, і не вірити усьому, у чому ми так переконані. Автор запрошує відмовитись від поглядів, які вже не приносять нам користі, і підносить розумову гнучкість над дурною переконаністю. Якщо знання – це сила, знати те, чого ми не знаємо, – мудрість.


Читати також