25.10.2023
Культурна країна
eye 176

Кулик Артем. Вчитель, який змінив моє життя

Кулик Артем. Вчитель, який змінив моє життя

Одного теплого літнього дня, коли я був ще молодшим, мій дідусь приніс мені стареньку книгу. Була вона зношена, сторінки жовті від часу, і обкладинка трохи пошарпана. Але щось в цій книзі привернуло мою увагу, і я вирішив її відкрити.

Ця книга мала назву "Подорожі невідомого автора". Я розкрив її, і з перших сторінок вона зачарувала мене. З кожною сторінкою я занурювався в інші світи, відвідував екзотичні країни, знайомився з незвичайними персонажами та долавав складні випробування. Ця книга вчила мене, надихала на пригоди та розширювала моє уявлення про світ.

Поступово, я став залучати своїх друзів до читання. Ми обговорювали кожну главу, ділилися враженнями та обмінювалися ідеями. Зараз, кожного разу, коли я відкривав цю книгу, вона відкривала переді мною нові горизонти, навчала важливим життєвим урокам та підбадьорювала мене, коли життя ставало важким.

Книга стала моїм вчителем, який змінив моє життя. Вона навчила мене віри в себе, цінувати пригоди та долати перешкоди. Вона відкрила для мене світ літератури і навчила мене бачити красу в кожному слові.

І хоча книга була старою та зношеною, вона стала для мене найбільшою скарбницею знань та натхнення. Відтоді я завжди намагаюся поділитися цією незабутньою книгою з іншими, які можуть знайти в ній той же дарунок, як і я. Книга стала моїм вірним вчителем, який завжди готовий навчити мене чомусь новому та надихнути на подорож у світ фантазії та можливостей.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up