Результати конкурсу. Манія література.

Результати конкурсу. Манія література.

Саме так, настав час написати про результати конкурсу, котрий було оголошено мною і письменником Олександром Дмитровським (див. допис Манія – література. Нова книга + інтерв’ю + конкурс).

І перш за все, дякую, щиро дякую усім за участь! І звісно, шкода, що в когось із вас руки не дійшли спробувати.

Відповідей було багато. Левова частка з них від львів’ян. Мені тим більш радісно за них, тому що автор – їх земляк.

Як ви пам’ятаєте, питання було ніби нескладним, проте точної відповіді не зміг дати ніхто. Чесно кажучи, відкриваючи чергового листа, я чекала і сподівалася, що ось зараз хтось влучить. Але так не сталося. Найближчими до вірної відповіді - 25 років – виявилися три учасниці, тому я вирішила визначити переможницю жеребкуванням.

Отже, (тут зазвучали віртуальні фанфари, такі, знаєте, кіберпанкові фантастичні фанфари) переможницею оголошується Анна Овчинникова! Вона отримає у подарунок обіцяну дилогію Олександра Дмитровського з дарчим написом автора. Вітаємо!

Однак це не все. Мене щиро зачепив ентузіазм інших учасників, і я встановила заохочувальний приз – ще один екземпляр книги (хоч і без автографа автора, але з декількома словами від мене). Його отримує Тетяна. Тільки зараз я зрозуміла, що не спитала Ваше прізвище, Таню, але я напишу на електронну адресу. Вітаю!

Трішки не пощастило Ксенії Самохіній, третій учасниці фінального розіграшу, але і Ви, Ксеніє, не залишитеся з пустими руками – чекайте від мене невеличкого сувеніру на знак приязні і подяки.)))

Попередньо я задала декілька питань учасницям конкурсу, котрі увійшли до фінального розіграшу, адже вважаю, що кожна з них варта окремої згадки.

Усі три героїні – Анна, Тетяна і Ксенія - львів’янки, хоча Тетяна родом з Дніпропетровська.

Усі люблять читати: Ксенія – художню і наукову літературу, Анні до душі зарубіжна література 20-го ст., а Тетяна віддає перевагу російській і зарубіжній літературі 19-20ст. Як же це тішить мене.)))

Усі – постійні читачки мого блогу (і це тішить мене).

А найбільше мене тішить те, що з допомогою нашого конкурсу вони познайомляться з творчістю Олександра Дмитровського. Більше того, декілька учасників згодилися поділитися своїми враженнями про його творчість після прочитання. Запрошую інших читачів, хто вже знайомий з творами цього автора, – долучайтесь, напишемо разом нетривіальний інтерактивний відгук. Пишіть мені на zdorova-mania@ukr.net.

На цьому і завершимо, принагідно подякувавши ще раз усім-усім за участь! Це не останній конкурс, будьте певні.

P.S. Сьогодні День філолога. Мої щирі вітання всім, хто любить і цінує слово, тим, хто навчає його розуміти і любити, тим, хто творить дива зі словами і тим, хто шанує цю творчість!


Читати також