25-05-2024 Розваги 915

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25.05.2024

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 25.05.2024

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список свіжих релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Остання зупинка в окрузі Юма / The Last Stop in Yuma County

Арізона, 1980-ті. Комівояжер вимушено зупиняється у тихому містечку, куди приїжджають бандити, що перебувають у бігах після нещодавнього пограбування банку.

У пошуках Адама / Adam the First

На очах Адама жорстоко вбили його батьків. Після трагедії він несподівано знаходить серед речей у своєму будинку дивний список. У ньому містяться імена чоловіків та їх адреси. Припустивши, що будь-який з них може виявитися його справжнім батьком, Адам вирушає в подорож по країні в надії знайти його.

Здобич / Prey / Kalahari

Молода пара змушена згорнути гуманітарну місію та втекти з табору у пустелі Калахарі, бо їм загрожує банда бойовиків. Вивезти їх погоджується пілот-контрабандист. Однак літак зазнає аварії посеред заповідника, і тепер пасажири змушені боротися не лише з людьми, а й з гієнами, леопардами та левами.

Клятва Ірени / Irena's Vow

За однойменною п'єсою Дена Гордона. 19-річна Ірен Гут стає домробітницею в будинку нацистського офіцера, який мешкає в Польщі, де дізнається, що єврейське гетто скоро буде знищено. Юна героїня вирішує допомогти 12 єврейським робітникам та ховає їх у найбезпечнішому місці – у підвалі будинку німецького майора. Протягом наступних восьми місяців Ірен використовує проникливість і велику сміливість, щоб приховувати своїх друзів якнайдовше. Однак Ругемер дізнається про таємницю Ірени і ставить їй ультиматум, який важко прийняти.

Майстерна гра / Mesterjatszma / Mastergame

За романом австрійського письменника Стефана Цвейга. Молода революційна пара в останньому поїзді, що вирушає з Будапешта після російського вторгнення в 1956 році.

Артуре, ти король / Arthur the King

Це було останнє змагання капітана з пригодницьких перегонів Майкла Лінднорда, він був сповнений рішучості нічому не дозволити встати в нього на шляху. Зібравши першокласну команду, він не міг і уявити, що в 700-кілометровому забігу у них з'явиться несподіваний попутник — пес на прізвисько Артур, зустріч з яким змінить не лише результат гонки, а й їхнє життя.

Зірвати банк / Cash Out

Професійний злодій Мейсон разом із братом планує свою найбільшу справу — пограбування банку. Коли все йде не так, вони опиняються всередині в оточенні співробітників поліції. Поки ситуація загострюється, Мейсон веде переговори з провідним переговорником — своєю колишньою коханкою.

Чистильник басейнів / Poolman

Лос Анджелес. Даррен працює чистильником басейну у багатоквартирному будинку у престижному районі. Одного разу він вирішує, що натрапив на найбільшу змову, і починає власне розслідування, залучаючи до цього корумповану міську владу, дивних типів з Голлівуду та таємничіх благодійників.

Ти не зможеш тікати вічно / You Can't Run Forever

Дівчина-підліток Міранда страждає від гострої тривожності. Раптом героїня стикається з новим жахом, коли серійний вбивця вибирає її своєю мішенню. Щоб зберегти життя, Міранді доводиться ховатися від свого переслідувача у лісі.

Пробивний чувак / Boy Kills World

Під час відбору жертв для щорічного ТВ-шоу, мати і сестру одного хлопчика вбиває голова правлячої тиранічної династії Хільда Ван Дер Кой, а сам він стає глухонімим. Хлопець збігає до джунглів з одним бажанням — помститися. Тут він зустрічає пустельника Шамана, який починає навчати його бойовим мистецтвам. Минають роки, і тепер месник, що подорослішав, готовий діяти.

Повстання Штатів / Громадянська війна / Civil War

У майбутньому Сполучені Штати Америки розриває громадянська війна. Поки президент з Білого дому пафосно мовить про швидку перемогу державних військ і закликає «сепаратистів» здаватися, Західні Сили, що протистоять йому, рвуться до Вашингтона. Туди ж до столиці з Нью-Йорка виїжджає група журналістів, які планують взяти у президента інтерв'ю. Серед них – уславлена фотокореспондентка Лі та її колега-початківець, зовсім ще дівчисько Джессі. По дорозі до Вашингтона вони стають свідками жахів братовбивчої війни і опиняються в гущі військових операцій, у яких вирішується доля країни.

Потужна військова драма з фантастичним нальотом від режисера Алекса Ґарленда, який прославився такими неординарними фільмами, як «Ex machina» та «Анігіляція». У головній ролі Кірстен Данст («Інтерв'ю з вампіром», серіал «Фарго»).

Атлас / Atlas

Події фільму розгортаються в не такому віддаленому майбутньому, в якому штучний інтелект захопив владу над людьми та розв'язав війну на знищення всього людства. Героїня Дженніфер Лопес — блискучий аналітик Атлас Шепард, яка завжди з недовірою ставилася до ШІ. Жінка приєднується до місії з упіймання робота-відступника, з яким її пов'язує загадкове минуле. Але все йде не за планом, і щоб не втратити єдиного шансу врятувати світ від штучного інтелекту, Атлас має довіритися йому.


Читати також