«Тенет» вийде 26 серпня в 70 країнах

«Тенет» вийде 26 серпня в 70 країнах

Студія Warner випустить «Тенет» 26 серпня на міжнародному ринку. Variety пишуть, що в цей день шпигунський трилер вийде в 70 країнах. У деяких містах США стрічка Крістофера Нолана з'явиться 2 вересня.

При цьому Deadline зазначає, що в Росії «Тенет» вийде не 26 серпня, а 10 вересня. Тоді ж фільм стартує в Казахстані і Азербайджані.


Дата релізу в Китаї як і раніше невідома. Раніше місцева влада заборонила прокат фільмів, хронометраж яких перевищує дві години. Тривалість «Тенета» - 2 години 29 хвилин.

Спочатку «Тенет» повинен був вийти 17 липня, але його відклали спершу на два тижні, а потім - до 12 серпня. Нещодавно Warner тимчасово прибрала стрічку Крістофера Нолана з розкладу, оскільки кінотеатри в США та інших країнах припинили роботу через коронавірус.

Дія нової стрічки Крістофера Нолана розгорнеться під час квантової холодної війни, нової епохи міжнародного шпигунства. Головний герой (його грає Джон Девід Вашингтон) стає агентом секретної організації, яка намагається зупинити небезпечного терориста. Використовуючи техніку інверсії часу і слово «Тенет», він повинен запобігти кінець світу і врятувати людство від неминучої загибелі.


Читати також