Найдивовижніша косметика: природа на службі жіночої краси!

Найдивовижніша косметика: природа на службі жіночої краси!

Кожна з жінок має якісь звички у використанні косметики. Найчастіше вони користуються однією і тією ж перевіреною лінійкою косметичних засобів. Але варто зауважити, що індустрія краси не стоїть на місці. Фахівці пропонують вашій увазі нові незвичайні креми, обіцяючи приголомшливий ефект.

Розглянемо, чим же спробували здивувати творці косметики, розкажемо про асортимент інтернет-магазину косметики та парфумерії, що може зацікавити сучасних жінок та дівчат.

Коштовності на вашому обличчі

Одним із популярних компонентів, які додають до антивіковихкремів, є золото. Цей дорогоцінний метал користується любов'ю косметологів завдяки тому, що значно покращує проникнення активних речовин кремів і масок у глибокі шари шкіри, підвищує поглинання диво-кремів, прискорює процес регенерації шкіри, уповільнює процес старіння.

Для молодої проблемної шкіри іони срібла – справжня панацея. Ця речовина допомагає поборотися із запаленнями, висипом вугрів, прищами та зменшує кількість бактерій.

Напівкоштовне та дорогоцінне каміння – популярний інгредієнт різних засобів лікувальної косметики. Їхнє застосування по-різному впливає на готовий продукт. Так, пил з халцедону, яшми та нефриту – важлива складова частина скрабів, які добре відлущують відмерлі частинки шкіри. Порошок бурштину використовують у тій же косметиці anti-age для збереження пружності та молодості шкіри обличчя. Адже бурштинова кислота – справжній каталізатор поділу клітин шкіри.

Щоб збільшити кровообіг, використовуйте засоби з перлинами, адже їхній пил вирівнює колір, покращує загальний стан шкіри. Він є антиалергеном завдяки кальцію, який містить у великій кількості. Тому косметика, що має у своєму складі перлини, рекомендована для чутливої шкіри.

Соя, водорості та гриби: корейська косметика для вибагливих дівчат

Корейська косметика давно відома своїми надзвичайними властивостями. Креми, серуми, гелі та патчі дійсно здатні творити дива, завдяки активному використанню природних інгредієнтів. Наприклад, крем з екстрактом гриба Альбатрелус Needly pH Balancing Rich Cream інтенсивно зволожує та живить шкіру, даруючи відчуття комфорту навіть зневодненій та сухій шкірі.

корейська косметика

Його можна замовити через магазин Beautyhackers та насолодитися чарівною дією екстракту грибів, а саме:

  • глибоке зволоження та живлення шкіри;
  • зміцнення захисного бар'єра;
  • заспокоєння та пом'якшення;
  • зменшення почервоніння;
  • протизапальна дія;
  • покращення кольору обличчя;
  • антивікові властивості, стимулювання вироблення еластину та колагену.

Ви любите соєві боби? Можливо, на вашому столі часто з’являється соєвий соус або сир тофу? Рекомендуємо спробувати поживний крем з чорною соєю Round Lab Soybean Nourishing Cream. Він інтенсивно зволожує та насичує клітини корисними компонентами, підвищує еластичність і пружність шкіри. Засіб зміцнює природний захисний бар'єр, запобігає випаровуванню вологи та знижує вплив зовнішніх подразників на шкіру. Крім екстракту чорної сої до складу крему входять цераміди, аденозин, пантенол та екстракт водоростей.

поживний крем з чорною соєю Round Lab Soybean Nourishing Cream

Шкіра навколо очей теж заслуговує особливого засобу. Зверніть увагу на ліфтинг-гель Seaweed Peptide Eye Gel з трипептидом-29 та екстрактами морських водоростей. Він глибоко зволожує, розгладжує і підвищує пружність тонкої шкіри в зоні навколо очей, захищає її від стоншення і сухості, надає детокс-ефект, бореться з ранковими набряками, роблячи погляд відкритим, свіжим та сяючим.


Читати також