16-02-2019 Все про кіно 228

​Прем’єра нового українського молодіжного фільму «Сквот32»

​Прем’єра трейлера нового українського молодіжного фільму Сквот32. Новини культури 2019

 

Що спільного між Днем Святого Валентина та трейлером нового молодіжного фільму “Сквот32”

Кінокомпанія “Гарнет Інтернешнл Медіа Груп” датою прем’єри трейлера не випадково обрала 14 лютого, День Святого Валентина, адже без пристрасного кохання у фільмі не обійшлося та ще й із неабиякими перешкодами...

На соц.сторінках “Сквот32” вже пояснювали, що ж таке “сквот”, але тим, хто ще ні з чим не асоціює це слово, буде цікаво дізнатися. Сквот — покинуте приміщення або будинок, заселений, зазвичай, без згоди власника, а його мешканців називають “сквотерами”. На відміну від України, де сквоти не так поширені, в Європі їх існує кількасот.

У фільмі ви побачите Сквот, просякнутий цілком і повністю елементами хіп-хоп культури: реп, графіті малюнки, брейкінг, діджеїнг. Цей особливий вид мистецтва виключає будь-які рамки і обмеження, це повна свобода і можливість для самовираження.

Новий український молодіжний фільм “Сквот32” – це історія сучасної української молоді, яка знаходиться в пошуках себе та свого місця в божевільному ритмі сучасного мегаполісу. Дівчина-фотограф Ліза раптово потрапляє у старий київський будинок, щоб назавжди змінити своє життя.

Фільм вийде у прокат у всіх кінотеатрах України з 11 квітня.

Головні ролі виконують:

Анна Адамович @anna___adamovych,

Олександр (DRUD) Богачук @druiddi.

У ролях: Ігор Левенець, Римаїда Онадська, Сергій Лузановський, Іван Бліндар, Самбо Сандра, Владислав Партика, В'ячеслав Семенченко, Денис Михальченко, Роман Чухманенко, Яна Ісаєнко, Альона Пономаренко, Катерина Бахірка, Валерія Крук, Дмитро Верховецький, Олександр Боднар та інші.

Режисер-дебютант: Саша Лідаговський

Оператор: Вова Іванов

Продюсер: Андрій Єрмак

Виробництво: Garnet International Media Group за підтримки Державного агентства України з питань кіно

Нагороди: 2017. Переможець пітчингу Boat Meeting в рамках фестивалю «Молодість. Пролог» 22.10.2017


Читати також